yükleniyor

Oriflame'den TEGV'e destek...

Oriflame'den TEGV'e  destek... güneş amblemi.

Dünya genelinde çocuklar ve eğitim konularında sosyal sorumluluk projelerine öncülük eden uluslararası kozmetik markası Oriflame, Türkiye'de, çocukların eğitimini desteklemek amacıyla Vakfımız ile işbirliği yaptı. 2 yıl boyunca Vakfımızın, Ankara Mamak ve İstanbul Beykoz'da bulunan 2 Öğrenim Birimi'nin işletme giderlerini üstlenen Oriflame, böylelikle projenin sonunda 4.000 çocuğun TEGV programlarından faydalanmasına katkı sağlayacak.

Oriflame ile TEGV işbirliğini açıklamak için TEGV Ferit Aysan Eğitim Parkı'nda gerçekleştirilen basın toplantısına; Oriflame Türkiye Müşterek Genel Müdürü Kemal Kaya, Oriflame Global Kurumsal İletişim Müdürü ve Sosyal Sorumluluk Projeleri Lideri Nilgün Carlson, TEGV Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Özinci ve TEGV Genel Müdürü Nurdan Şahin ile bayanlar teniste dünyanın bir numaralı seri başı Caroline Wozniacki katıldı.

Oriflame'in ilk sosyal sorumluluk elçisi olan Wozniacki toplantının ardından, Ferit Aysan Eğitim Parkı'nda TEGV çocuklarına kısa bir tenis dersi verdi.

20.10.2011
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!