yükleniyor

'Araştırmada Yenilikler Konferansı'nın geliri bu sene de TEGV'e bağışlanıyor.

'Araştırmada Yenilikler Konferansı'nın geliri bu sene de TEGV'e bağışlanıyor. güneş amblemi.

Araştırmanın en sıcak konularını, alanında uzman global araştırmacılarla gündeme getiren 'Araştırmada Yenilikler Konferansı'ndan geçen yıl toplanan bağışlarla, Sema ve Aydın Doğan Eğitim Parkı, İstanbul İpek Kıraç ve Bursa Öğrenim Birimlerimizde bulunan bilgisayar odalarının yenilenmesi sağlanmıştı.

Bu yıl, başkanlığını Vural Çakır'ın gerçekleştireceği Four Seasons Bosphorus'ta gerçekleştirilecek konferansta Yıkıcı Yeniliklerle gelen Yeni normal örnekleriyle açıklanacak; Ipsos Open Thinking Exchange CEO'su Shelley Zalis, Yıkıcı Yenilik (Disruptive Innovation) kavramını ve araştırma ile nasıl tetiklenebileceğini anlatacak.

Ipsos OTX Kıdemli Başkan Yardımcısı Maury Giles ise bu yenilik kavramının 'karara yolculuk araştırmalarına (Journey Research)' nasıl uygulandığını somut ve interaktif bir örnekle katılımcılara açıklayacak.

Sadakat araştırmaları alanında dünyaca ünlü uzmanlar Timothy Keningham ve Lerzan Aksoy, MRC'den Yılın Yenilikçi Araştırma Ödülü alan 'Cüzdan Payı Alokasyonu' teorisi ile müşteri payının nasıl artırılabileceğini Türkiye'de ilk kez açıklayacaklar.

İngiltere'den dünyaya hızla yayılan mağaza içinde ve girişinde alışverişçi davranışlarının dijital analizi konusunu Ipsos Global Perakende Performansı Genel Müdürü Peter Luff örnekleriyle birlikte açıklayacak. 'New Censydiam', Enstitü global başkanı Sue Philips tarafından aktarılacak.

Konferansta ayrıca klasik tüketici panel işlevini zenginleştirerek dünyada ilk kez gerçekleşecek yeni teknoloji uygulaması ile birlikte üst düzey bir işleve kavuşturan Mega Panel'in de lansmanı yapılacak.

Daha detaylı bilgi için:

Konferans Programı

www.arastirmadayenilikler.com

www.twitter.com/IpsosKMG

02.04.2012
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!