yükleniyor

Didem Şenol çocuklarımıza aşçılık mesleğini anlattı.

Didem Şenol çocuklarımıza aşçılık mesleğini anlattı. güneş amblemi.

Etkinlik kapsamında 6 Haziran'da Şanlıurfa Sevgi Erdoğan Gönül Eğitim Parkı'nı ziyaret eden aşçı Didem Şenol, TEGV'in 'Renkli Ufuklar' eğitim programına katılan çocuklara buluştu. Şenol, meslekleri tanımak ve kendi ilgi alanlarına uygun meslekleri keşfetmek isteyen çocuklarla aşçılık hakkında bilgiler verdi ve onların sorularını yanıtladı.

'11 İl, 11 Meslek' etkinliği kapsamında Uzman Diyetisyen Dilara Koçak 28 Nisan'da Nevşehir Hanife Aktekin Öğrenim Birimi'ni, 16 Mayıs'ta oyuncu Buğra Gülsoy Mardin Savur Öğrenim Birimi'ni, 26 Mayıs'ta fotoğrafçı Mehmet Turgut Bursa Merkez Öğrenim Birimi'ni, 4 Haziran'da Tuluğ Tırpan İzmir Evka-2 Öğrenim Birimi'ni ziyaret ederek, çocuklara mesleklerini anlatmıştı.

'11 İl, 11 Meslek' hakkında:

TEGV, 2007 yılından bu yana VISA Europe ve Türkiye'deki üye bankalarının işbirliğiyle yürüttüğü 'Renkli Ufuklar' eğitim programı ile çocuklarda kariyer bilincinin gelişmesi yönünde doğru altyapıyı kurmayı hedefliyor. Türkiye'nin 11 ilinde bulunan TEGV Etkinlik Noktalarında yürütülen '11 İl, 11 Meslek' etkinliği kapsamında, kendi meslekleri alanında Türkiye'nin lider kişileri, TEGV'in Eğitim Parkı ve Öğrenim Birimlerini ziyaret ederek çocuklara mesleklerini tanıtıyor. 6., 7. ve 8. sınıf çocuklarına yönelik hazırlanan 'Renkli Ufuklar' programı, çocukların kendi ilgi ve becerilerini keşfetmelerine katkıda bulunarak meslekler dünyasının çeşitliliği ve mesleklerin birbirleriyle bağlantılarını fark etmelerini sağlayacak bir eğitim içeriği sunuyor. Programın eğitim içeriği; kişisel özelliklerin fark edilmesi ve olumlu benlik algısı geliştirilmesi, değişmenin ve gelişmenin öneminin fark edilmesi, akademik başarının yararlarının fark edilmesi, kariyer bilgisini anlama ve kullanma becerilerinin geliştirilmesi, kariyer planlama sürecinin bilinmesi amacıyla geliştirilmiş aktiviteleri kapsıyor.

12.06.2012
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!