yükleniyor

Sakarya Nirun Şahingiray Öğrenim Birimimiz Kapılarını Çocuklara Açtı.

Sakarya Nirun Şahingiray Öğrenim Birimimiz Kapılarını Çocuklara Açtı. güneş amblemi.

54. Öğrenim Birimimiz, 2008'de kaybettiğimiz değerli bağışçımız Nirun Şahingiray'ın anısına açıldı. Mayıs ayında kısa süreli etkinliklerle faaliyetlerine başlayan Birimin resmi açılış törenine; Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere, TEGV Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Özinci, TEGV Yönetim Kurulu Üyeleri Suzan Bayazıt, Cengiz Solakoğlu, Ümit Taftalı ve TEGV Genel Müdürü Berna Çağatay katıldı.

Sakarya Nirun Şahingiray Öğrenim Birimi'nin içinde 1 Kütüphane, 1 Okuma Adası, 1 Bilişim ve Teknoloji Odası, 4 Etkinlik Odası, 1 Basketbol/Voleybol Sahası ve 1 Oyun Parkı bulunuyor.

Sakaryalı tüm ilköğretim çağındaki çocuklara açık olan ve yılda 900 çocuğa ulaşabilecek kapasiteye sahip olan Birim; güler yüzlü, sıcak, donanımlı öğrenme ortamıyla, çocuklara yaşam becerilerini geliştirecek ve temel eğitimlerine destek verecek eğitim olanakları sunuyor.

03.06.2012
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!