yükleniyor

Çocuklarımız Her Gün Mutlu Olsun

Çocuklarımız Her Gün Mutlu Olsun güneş amblemi.

Her yıl olduğu gibi, bu yıl da Türkiye'nin 37 iline dağılmış 88 Etkinlik Noktamızda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocuklarımızın mutlu bir gün geçirmesi, gönüllerince eğlenmesi için çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik. Bu yıl ayrıca bu özel günde ulusal çapta başlattığımız 'BİR SMS DE SİZDEN' kampanyası ile 50 bin çocuğun daha eğitimine destek sağlamayı hedefliyoruz. Böylece 18 yıldır 1,8 milyon çocuğun gelişimine yardımcı olan TEGV, on binlerce çocuğumuzun daha bilgisayarla, resimle, basketbolla tanışmasına imkan sağlayacak.

TEGV'in önemini, gücünü ve çocuklarımızın hayatında yarattığı farkı vurgulamak ve Vakfımıza destek çağrısında bulunmak amacıyla başlattığımız 'BİR SMS DE SİZDEN' kampanyası, birçok mecrayı aynı anda harekete geçirerek ulusal çapta ses getirmeye başladı bile. Kampanyaya özel gazete ve dergi ilanları, tanıtım filmlerinin yanı sıra 23 Nisan günü NTV ve NTV Radyo'da yayınlanan programlar ile kampanyamızı destekledik. Sesimizi duyurmak için sosyal medyayı da etkin bir şekilde kullandık.

NTV işbirliği ile hazırladığımız özel bir TV programı 23 Nisan'da 15:00 ve 00:00 saatlerinde NTV ekranlarında 'Her Şey Çocuklar İçin' adıyla yer aldı. Gülay Afşar'ın ev sahipliğinde gerçekleşen yayında; birçok tanınmış isim çocuklarımıza destek vermek amacıyla bir araya geldi. Katılımcılar arasında bugüne kadar TEGV'in birçok projesinde bize destek vermiş sanatçılar Saadet Işıl Aksoy, Güven Kıraç, Tan Sağtürk, Cem Davran, Levent Yüksel ve Deniz Çakır'ın yanı sıra Yönetim Kurulu Başkanımız Oktay Özinci, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Cengiz Solakoğlu ve Sami Gülgözve Mütevellimiz İnan Kıraç vardı. Aynı gün NTV Radyo'nun 10:00, 13:00 ve 15:00 saatlerindeki yayınlarına Şanlıurfa, Giresun, Mersin ve İstanbul'dan toplam 9 çocuğumuz katılarak haber bültenlerini sundular.

TEGV'in kurumsal Facebook ve Twitter hesapları üzerinden kampanya ile ilgili gelişme ve görseller paylaşıldı. Ulusal Kampanyamız çerçevesinde hazırladığımız tanıtım filmleri Vakfımızın resmi Facebook sayfasından, ayrıca bize destek veren birçok web sitesinde yayınlandı.

'BİR SMS DE SİZDEN' sloganı ile 23 Nisan'da hayata geçen kampanyamızın tüm ülke geneline yayılarak bireysel bağış hakkında farkındalık yaratmasını, bireysel ve kurumsal bağışlar için de zemin hazırlamasını umuyoruz. Kampanyaya destek vermek için EGITIM yazıp 3353'e gönderilen her sms ile çocuklarımızın eğitimine 10 TL katkıda bulunmak mümkün. Gelin, hep birlikte çocuklarımızın sadece 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda değil, her gün yanında olduğumuzu gösterelim!

24.04.2013
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!