yükleniyor

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Dünyanın En İyi Üniversitelerinden HARVARD'ın Müfredatına Alındı!

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Dünyanın En İyi Üniversitelerinden HARVARD'ın Müfredatına Alındı! güneş amblemi.

Vakfımızın çalışmaları sadece Türkiye'de değil dünyada da takdir görüyor ve örnek teşkil ediyor…

Dünyanın en seçkin eğitim kurumlarından olan Harvard Üniversitesi bünyesinde lisans üstü ve üst düzey yönetici eğitimi veren Harvard Kennedy School, TEGV' in 2001 yılından bu yana titizlikle sürdürdüğü ölçme-değerlendirme çalışmalarını, Sivil Toplum Kuruluşlarının etki-performans ölçümleme çalışmalarına yönelik 'dünya çapında bir başarı örneği' kabul ederek Vaka çalışması (case study) olarak ders müfredatına dahil etti.

TEGV Vaka çalışması, 'Strategic Management for Leaders of NGO's ' (Kar Gözetmeyen Kuruluşlar Liderleri için Stratejik Yönetim) programı kapsamında Mayıs 2014 itibariyle Harvard Kennedy School' da okutulmaya başlanacak. Dersin ayrıca Harvard Business School' un programlarında da okutulması planlanıyor.

Vakfımız, 19. yılında; eğitim, çocuk ve sivil toplum alanında dünyanın ve Türkiye'nin önemli araştırma kuruluşları ile araştırmalar yürütebilecek, yüzbinlerce çocuğa ulaşan eğitim programlarının etkisini değerlendirebilecek düzeyde gelişmiş bir araştırma ve değerlendirme altyapısına ve uzmanlığına erişmiştir. Bunu merkezdeki uzmanlığımız, saha çalışanlarımız ve geniş gönüllü ağımızın desteğiyle hayata geçirmekteyiz.

20.05.2014
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!