yükleniyor

TEGV ve Unilever Türkiye işbirliği ile Hijyen Şenliği!

TEGV ve Unilever Türkiye işbirliği ile Hijyen Şenliği! güneş amblemi.

 

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ve Unilever Türkiye'nin hijyen konusundaki öncü markası Domestos işbirliğinde 2011'den bu yana sürdürülen 'Eğlen, Öğren, Hijyen' etkinliği kapsamında düzenlenen hijyen şenliklerinin ilki 23 Nisan Çocuk Bayramı'nda TEGV Van Feyyaz Toker Eğitim Parkı'nda yapıldı. 

Yaklaşık 800 çocuk ve 100 gönüllünün katılımı ve büyük bir coşkuyla bir panayıra dönüşen şenlikte; hijyen, kişisel bakım ve tuvalet kullanımı konularında oyunlar oynandı.

23 Nisan heyecanı ile birlikte çocuklar hazırladıkları performansları da sergilediler.

'Eğlen, Öğren Hijyen' etkinliğine katılan çocuklar, öncelikle hijyenik ve temiz olmanın anlamını öğrenip, mikrop türlerini ve özelliklerini tanıyor. Sağlıklı olmak için el yıkamanın önemini, tuvalette hijyen bilincini ve mikroplardan korunma yollarını öğreniyorlar. 

Tüm Türkiye'de interaktif bir eğitim programı olarak geliştirilen ve hedef kitlesi İlköğretim 1-8. sınıf çocukları olan iki saatlik 'Eğlen, Öğren, Hijyen' etkinliği sayesinde sadece çocuklar değil, onlar aracılığıyla aileleri ve yakın çevreleri de hijyen ve özbakım konusunda farkındalık kazanıyor, doğru temizlik alışkanlıkları kazanma yolunda önemli adımlar atıyorlar.   

23.04.2015
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!