yükleniyor

Bursa ve İzmir'de İyi Yaşam Şenliği!

Bursa ve İzmir'de İyi Yaşam Şenliği! güneş amblemi.

Şenlikler özel olarak hazırlanan şenlik alanına gelen çocuklar tişört ve şapkalarını giydikten sonra curcuna yürüyüşü ile stantları dolaştılar.

TEGV Genel Müdürü Mete Meleksoy ve Kipa CEO'su Jeff  Adams'ın açılış konuşmasından sonra toplu bir selfie çekildi. İyi Yaşam Eğitim Programı'nın danışmanı Orhan Tezişçi hareketli geçecek şenlik öncesi çocuklarla ısınma hareketi yaptı.

Kipa İyi Yaşam Şenliği birbirinden renkli anlara sahne oldu. Çocuklar 2 saat boyunca şişme alan aktivitelerinin (kaydırak, zıp zıp, tırmana duvarı, engel parkuru) yanı sıra iyi yaşam konseptiyle hazırlanan birbirinden keyifli stantlarda gerçekleşen etkinliklere katıldı. Şenlikte çocuklar kendilerine önlükler tasarladı, duygu maskelerini hazırladılar. Şefin özel tarifinde kendi karışımlarını oluşturdular, beslenme uzmanlarında ise sağlıklı bir tabak hazırladılar.

2 yıldır KİPA – TEGV işbirliğinde hayata geçen İyi Yaşam Projesiyle birlikte TEGV'de İyi Yaşam kavramıyla tanışan çocuklar dönemi keyifli şekilde tamamlamış oldu.

01.06.2015
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!