yükleniyor

Orıflame Türkiye'nin Marka Yüzü Ezgi Mola'dan Tegv Adana Süleyman Özgentürk Öğrenim Birimine Keyifli Ziyaret

Orıflame Türkiye'nin Marka Yüzü Ezgi Mola'dan  Tegv Adana Süleyman Özgentürk Öğrenim Birimine Keyifli Ziyaret güneş amblemi.

Oriflame Türkiye'nin 2015 marka yüzü olan Ezgi Mola, TEGV Adana Süleyman Özgentürk öğrenim birimini ziyaret etti. Çocuklarla vakit geçiren, önce doğa ile ilgili sohbet ettiler. Doğa diyince aklıma ilk gelen ifadeleri söyleyen miniklerden bazıları 'yeşil' 'hayat' gibi kelimeler söylerken bir çoğu 'ağaç' 'orman' dedi. Ezgi Mola'nın çevreyi korumalarını aşılayan keyifli sohbetini, çocukluk anılarını dinleyen miniklerin yüzlerindeki mutluluk, heyecan görülmeye değerdi. Mola, çocuklara doğa ve çevrenin önemini paylaşmak için ağaçlarla ilgili çok keyifli bir hikaye okudu. Ziyaretin en heyecanlı anı çocuklar hikayenin sonunu kendi hayal güçlerini geliştirerek resmetmeleriydi. Çünkü hikayenin sonunu çocuklar resimleri üzerinden kendileri anlattılar. 

Kurulduğu yıldan bu yana doğaya ve insana verdiği önemden ödün vermeyen İsveçli Güzellik Markası Oriflame Türkiye Pazarlama Direktörü Çağla Özdoğan ise çocuklara doğa ve çevre bilincini aşılamanın mutluluğunu yaşadığını belirtirken, bu keyifli etklinliğin Oriflame Satış Danışmanları aracılığı ile 15 farklı ildeki TEGV öğrenim birimlerini ziyareti ile keyifli bir şekilde devam edeceğini de sözlerine ekledi. 

15.10.2015
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!