yükleniyor

TEGV Kocaeli Selma ve Mesut Kavurt Öğrenim Birimi Açıldı!

TEGV Kocaeli Selma ve Mesut Kavurt Öğrenim Birimi Açıldı! güneş amblemi.

TEGV'in değerli eğitim dostu Mesut Kavurt ve eşi Selma Kavurt'un bağışlarıyla tamamlanan Kocaeli Selma ve Mesut Kavurt Öğrenim Birimi, düzenlenen törenle faaliyetlerine başladı.


Türkiye'nin dört bir yanında yüzbinlerce çocuğumuza eğitim desteği veren Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın Selma ve Mesut Kavurt çiftinin değerli bağışlarıyla hayata geçirdiği Kocaeli Selma ve Mesut Kavurt Öğrenim Birimi, 4 Mayıs Çarşamba günü düzenlenen törenle açıldı.

Kocaeli Vali Yardımcısı Sn. Derviş Ahmet Set, İzmit Kaymakamı Sn. Ersin Emiroğlu, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Sn. Nermin Tol, TEGV Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Cengiz Solakoğlu, TEGV Genel Müdürü Sn. Mete Meleksoy, gönüllüler, çocuklar sivil toplum temsilcileri ve davetlilerin katılımıyla gerçekleşen törende çocuklarımızın Kocaeli'nde geleceğe güvenle hazırlanacağı bir ortama kavuşmasının önemi vurgulandı.

Değerli eğitim dostu Sn. Mesut Kavurt ile eşi Sn. Selma Kavurt'un birlikte aldıkları kararla TEGV'e bağışlanan yapı, çocukların coşkuyla geldiği, sevgiyle karşılandığı, eğitimle güçlendiği özel bir mekân. İnşaatına 19 Mayıs 2015'te başlanan ve Nisan 2016'da tamamlanan bu etkileyici binada yılda yaklaşık 1500 çocuğumuzun eğitim desteği alması hedefleniyor.
21.06.2016
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!