yükleniyor

Düşünen Okul Gelişen Öğrenci Projesi Sonuç Raporu Yayınlandı

Düşünen Okul Gelişen Öğrenci Projesi Sonuç Raporu Yayınlandı güneş amblemi.
Eğitim Reformu Girişimi (ERG) tarafından hazırlanan İsveç Konsolosluğu, Friedrich Ebert Stiftung ve Açık Toplum Vakfı’nın mali katkısı ile Düşünen Okul Gelişen Öğrenci Projesi Sonuç Raporu yayınlandı.

2012 yılında ERG, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzaladığı protokolle öğretmenlere yönelik eleştirel düşünme becerilerinin geliştirilmesi, yenilikçi ve etkileşimli bir eğitim anlayışının yaygınlaşması için çalışmalarını sürdüren bir proje başlattı.

dusunenokul2_0Proje kapsamında öğretmenlere toplamda 23 gün süren eleştirel düşünme becerileri eğitimi verildi. Yenilikçi ve etkileşimli biçimde tasarlanan eğitimlerde, öğrenme ve öğretme süreçleri, öğretmenin ve öğrencinin sınıftaki rolleri gibi pek çok konu ele alındı. Bu sayede öğretmenlerin kendi pedagojik pratiklerini geliştirmelerine dönük çalışmalar yürütüldü, sorgulama/eleştirel düşünme tabanlı çeşitli uygulamalar yapıldı. 2014 ve 2015 boyunca değerlendirme süreci devam etti.

Proje raporunun tamamına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için: https://www.egitimreformugirisimi.org/sites/www.egitimreformu-girisimi.org/files/Dusunen-OkulSonucRaporu.29.04.16.web.pdf
12.07.2016
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!