yükleniyor

Geleceğe Bakış Toplantımız ile Yeni Döneme Hazırız!

Geleceğe Bakış Toplantımız ile Yeni Döneme Hazırız! güneş amblemi.

IMG_8977Geleceğe Bakış Toplantısı’na bu sene de Türkiye’nin dört bir yanından gelen TEGV çalışanları katıldı. 1-4 Eylül tarihlerinde düzenlenen toplantıda ilk gün sırasıyla Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Cengiz Solakoğlu, Genel Müdürümüz Sn. Mete Meleksoy ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Nesteren Davutoğlu konuşmalarını gerçekleştirdi. Eğitim Programları Müdürü Sn. Yaprak Sarıışık’ın sunumunun ardından Plan Proje Müdürü Sn. Didem Bilgin, İş Geliştirme Müdürü Fulya Kulabaş, İK ve İdari İşler Müdürü Nazlı Soydan, Saha Destek Müdürü Sn. Bülent Belin ve Bilgi Teknolojileri Müdürü Sn. Gönenç Aydın 2016-2017 Etkinlik Yılı için tasarlanan yenilik ve projelerle ilgili bilgi verdiler. Ayrıca Serbest Kürsü’de farklı konular tartışıldı ve çözüm önerileri getirildi.

5-10 ve 15 yılını dolduranlara plaketlerinin takdim edilmesinin ardından Nirun Şahingiray Ödül Töreni gerçekleştirildi. Ankara Semahat-Dr. Nüsret Arsel EP, İzmir Çiğli EP, Van Feyyaz Tokar EP, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi EP, Giresun ÖB Aysel ve Mesut Taftalı Etkinlik Merkezi, Van Muradiye ÖB, Van Çatak ÖB ve Aktekin Kardeşler Ateşböceği Öğrenim Birimi 2015-2016 Etkinlik Yılı’nda yaptıkları başarılı çalışmalarla ödüllerini aldılar.

3 Eylül Cumartesi “Bedenimizdeki Yaşam Enerjisi” etkinliği ile başlayan toplantımız, İyi Örnekler Projeleri’nin sunumları ve tanıtımı ile devam etti. Konuk Konuşmacımız Prof. Dr. Acar Baltaş’ın sunumunu takiben TEGV’in yeni projeleri Etki Ölçümü ve Gönüllü Yönetişim Modeli hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu. Ardından sabah oturumunda oylaması yapılan örneklerde ‘En Özgün İyi Örnek’ ve ‘Yerelde Fark Yaratan İyi Örnek’ kategorilerinde en çok oyu alan projeler belirlendi. Hepsi birbirinden değerli onlarca proje arasından En Özgün Proje dalında Çiğli EP, Yerelde Fark Yaratan Proje dalında ise aynı oya sahip Ankara Semahat-Dr. Nüsret Arsel EP ile Ferit Aysan EP ödüllerini aldılar.

4 Eylül Pazar sabahı gerçekleştirilen Açık Alan Aktivitesi’nde oynanan oyunlar, oluşturulan karışık gruplarla takım olmanın heyecanını taşıdı. Öğleden sonra gerçekleştirilen eğitim ve aktiviteler ise tüm çalışanlarımıza dolu dolu bir hafta sonu ile Yeni Etkinlik Yılı’na ‘merhaba’ demenin mutluluğunu yaşattı.


https://www.youtube.com/watch?v=47hRSH7aHvc
05.09.2016
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!