yükleniyor

Yeni bir etkinlik dönemine başlarken ...

Yeni bir etkinlik dönemine başlarken ... güneş amblemi.
Merhabalar ,

2015-2016 Etkinlik yılını Rotary 2 Ateşböceği ile, Akfırat Ormanları'nda gizlenmiş olan Tuzla Belediyesi Gençlik ve Doğa Kampında fiilen bitiriyoruz...  2016-2017 Etkinlik yılına ise İstanbul 'da, Bağcılar'da, yeni okulumuz olan Bağcılar Cumhuriyet İlkokulu'nda başlıyoruz...  Aslında 2 etkinlik yılımız arasında sadece 2 günlük bir ara vermiş olacağız :)  Bu 2 günü de Ateşböceğimizin taşınması ve yerleştirilmesi için değerlendireceğiz. Sonra yüzlerce çocuğa tekrar merhaba :)

Bu yaz dönemini arılara, sincaplara, kuşlara, kirpilere, atlara, köpeklere ve daha daha göremediğimiz bir çok canlıya ev sahipliği yapan bu güzel ormanda geçirdik. Her hafta kampı şenlendiren onlarca çocuğun sesleriyle ve eğlenceleri bize umut verdi.

Hem bu güzel ormanda kurulu olan Gençlik Kampına misafir olduk hem de bu Kampa katılan  500 kadar çocuğu Ateşböceğimize misafir ettik ve onlarla Yaz Etkinliklerimizi düzenledik..

En başta dediğimiz gibi Yeni Bir Etkinlik Yılına Başlarken; bir başkasını en güzel ve en unutulmaz anılarla geride bırakıyoruz..

Eğer siz de bize katılmak isterseniz yeni yerimiz yazının içinde saklı :) Bulun bizi ... Ateşböceğimiz ışığını oradan da saçmaya devam edecek ...

Aykut Çakmak

Ekim 2016

resim5resim13resim14resim4resim7

 

 
14.10.2016
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!