yükleniyor

Bağışçılarımızdan...

Bağışçılarımızdan... güneş amblemi.

Ulvi Kocailik

ulvi-kocailik-kimdir

1965’te İzmir Tire’de doğdu. Kuleli Askeri Lisesi’nin ardından Kara Harp Okulu’ndan Harita Subayı olarak mezun oldu. GPS Subayı olarak Amerika MIT Üniversitesi ile deprem araştırmaları üzerine çalıştı.

1993’te ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nü bitirdi ve 1994’te Türk Silahlı Kuvvetleri’nden ayrıldı. 1994-2001 yılları arasında Makro Bilgi İşlem Genel Müdürü, 2001-2005 yılları arasında İnformatik Bilgisayar Sistemleri’nde Genel Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. RE/MAX bünyesinde 100 ülkede 100 bin RE/MAX üyesi arasında son yedi yılda her yıl ‘Top 50’de, son üç yılda ‘Top 5’ içinde yer aldı.

Profesyonel eğitimlerini aldığı golf, fotoğraf, satranç, halı-kilim yanı sıra şarap, kampçılık ve doğa yürüyüşleri hobileri.


 

Değerli bağışçımız Ulvi Kocailik’in yaptığı bağışlarla kendi ve eşi Oya Kocailik adına İzmir Gümüşpala ve Balçova Öğrenim Birimi kütüphaneleri yenilendi. Sn. Kocailik 96 kişi ve kurumu harekete geçirerek Ferit Aysan Eğitim Parkı’nın kütüphanesinin yenilenmesine katkıda bulundu. Ayrıca kızıyla birlikte açtığı fotoğraf sergisinin ve “Gayrimenkulün Şifreleri” isimli kitabının tüm gelirini çocuklarımıza bağışladı.

 
29.11.2016
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!