yükleniyor

Çocuk gazetesi Renkli Kalemler yayında!

Çocuk gazetesi Renkli Kalemler yayında! güneş amblemi.
0001

 

TEGV ve Yapı Kredi Bankası’nın işbirliğiyle gerçekleştirilen ve tamamen çocuklar tarafından hazırlanan bir gazetecilik projesi olan Renkli Kalemler Projesi yeniden başlıyor!

Çok sevilen Renkli Kalemler Projesi yeni dönem çalışmalarında çocuklar internet gazeteciliği ile tanışıyor.

Renkli Kalemler Projesi, TEGV ve Yapı Kredi Bankası’nın işbirliğiyle gerçekleştirilen ve tamamen 4-8. sınıf çocukları tarafından hazırlanan bir gazetecilik projesi. Bu proje kapsamında, 12 hafta boyunca bir araya gelerek çalışan çocuklar, gazetecilik mesleği ile tanışıyorlar, gazetecilerin kullandıkları eşyaları/gereçleri tanıyıp kullanma fırsatı yakalıyorlar ve farklı gazetecilik türleri olduğunu keşfediyorlar. Programın devam eden haftalarında, çocuklar profesyonel gazetecilerle tanışıp yerel gazete ziyareti gerçekleştirerek, kendi bölgelerinde haber peşinde koşuyorlar ve gazetecilik ruhunu hissetme şansını yakalıyorlar.

Çok sevilen bu projenin yeni dönem çalışmalarını wwww.renklikalemler.org adresinden takip edebilirsiniz. Bugüne kadar çıkan ve bundan sonra çıkacak olan tüm Renkli Kalemler gazetelerine “Gazetelerimiz” linkinden ulaşabilirsiniz.

Siz de bu gazetecilik serüvenini merak ediyorsanız, sizi web sitemizde yolculuğa davet ediyoruz.
31.01.2017
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!