yükleniyor

Nirun Şahingiray Uluslararası Forumu

Nirun Şahingiray Uluslararası Forumu güneş amblemi.

Nirun Şahingiray Uluslararası Forumu


Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Nirun Şahingiray Uluslararası Forumu, sivil toplum kuruluşları temsilcilerini, eğitim alanında çalışan profesyonelleri ve akademisyenleri bir araya getirerek eğitim alanındaki yenilik ve gelişmelerin tartışıldığı bir platform oluşturmayı amaçlıyor.

Birincisi 2013 yılında gerçekleştirilen I. Nirun Şahingiray Forumu’nun teması “Gelecek İçin Eğitimi Yeniden Biçimlendirmek: Çokluevrensel Bir Mücadele” olarak belirlenmiş ve T.C Cumhurbaşkanlığı ortaklığı ile yürütülmüştür. İkincisi 2015 yılında gerçekleştirilen Forum ise, Harvard Business School ortaklığı ile “Kâr Amacı Gütmeyen Sektörde İzleme ve Değerlendirme” konusunu tartışılmıştır. 25 Kasım 2017’de Ashoka Türkiye ortaklığı ile Kadir Has Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek III. Uluslararası Nirun Şahingiray Forumu’nun ana konusu da “Eğitimi Yeniden Hayal Etmek: Nitelikli ve Kapsayıcı Eğitime Erişim” olarak belirlenmiştir. Bu kapsamda Türkiye’de eğitime dair durum tespitinin sunulması, disiplinlerarası farklı yaşamları yansıtılması, panel ve atölye çalışmalarının kurgulanması amaçlanmaktadır. Forum’da değişen eğitim ve öğrenme modellerini tartışmayı amaçlıyoruz. Bir çocuğun gelişiminden, eğitim mekânına, eğitim araçlarından, izleme değerlendirme modellerine her şey tüm hızıyla değişiyor. O zaman “biz neden aynı kalalım” sorusu ile yola çıkıyoruz ve Forum ile eğitime dair düşünen, çalışan ve üreten tüm paydaşları “yeniden hayal etmek” ve nitelikli ve kapsayıcı eğitime erişim hakkında öneriler sunmak üzere bir araya getirmeyi hedefliyoruz.

Forum 25 Kasım 2017 Cumartesi günü 09:00 – 17:45 saatleri arasında, Kadir Has Üniversitesi Cibali Salon’da gerçekleştirilecek.

Katılım için gamze.dur@tnc.com.tr adresine mail atabilir ya da 0216 356 60 60 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Davetiye için Tıklayınız.Program Akışı için Tıklayınız.
09.11.2017
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!