yükleniyor

Dünya Gönüllüler Günümüz, Birlikte Daha Güçlüyüz!

Dünya Gönüllüler Günümüz, Birlikte Daha Güçlüyüz! güneş amblemi.
Her sene 5 Aralık’ta kutladığımız Dünya Gönüllüler Günü bu sene de 118Y Lions Anadolu Yakası Federasyonu ve İpek Kıraç Öğrenim Birimi’nin desteğiyle gerçekleştirilen ‘Birlikte Güçlüyüz’ paneliyle başladı.

Caddebostan Kültür Merkezi’nde 5 Aralık Salı günü düzenlenen ‘Birlikte Güçlüyüz’ toplantısının ilk bölümüne Tohum Otizm Vakfı, Hayata Destek Derneği,  Ayakizi ve Sürdürülebilirlik Derneği,  Kadıköy Kent Konseyi, Gönüllü Platformu katıldı. Etkinlikte ayrıca Sermin Kağan,  Ceyla Altındiş,  Saltuk Yüceer, Dr. Yaşar Atacık ve İnal Aydınoğlu sunumlarıyla yer aldılar ve hayata geçirdikleri çalışmaları anlattılar.

Etkinlik kapsamında Genel Müdürümüz Sait Tosyalı, AKUT Onursal Başkanı Nasuh Mahruki, TEMA Genel Müdür Yardımcısı Başak Yalvaç Özçağdaş, TOFD Genel Başkan Yardımcısı Semra Çetinkaya, Adım Adım Oluşumu Kurucu Başkanı Renay Onur, Lions 118Y Genel Yönetmeni ve Vakıf Başkanı Mahmut Tanyol ile TOÇEV Genel Müdür Yardımcısı Aybike Yurtsever’in katılımıyla düzenlenen panelin moderasyonunu ise TEGV Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Solakoğlu üstlendi.P1030260
30.01.2018
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!