yükleniyor

Adım Adım Runtalya'da Ateşböceği İçin Koştu

Adım Adım Runtalya'da Ateşböceği İçin Koştu güneş amblemi.

Sporcuların Runtalya maratonu öncesi ve sonrasında yaptıkları bağış çağrılarıyla elde edilen gelirle yeni bir 'Adım Adım Ateşböceği'nin yapımı ve iki yıllık işletme giderlerinin karşılanması hedefleniyor. Adım Adım koşucuları 2011 Avrasya maratonunda da yine 'Adım Adım Ateşböceği' için koşacaklar.

Bu kampanya kapsamında toplanan her 50 TL tutarındaki bağış, Ateşböceği'nin yapım ve işletme giderlerini karşılayarak, bir çocuğun Ateşböceğimizden faydalanmasını sağlayacaktır.

Tamamlandığında İstanbul'dan yola çıkacak olan 'Adım Adım Ateşböceği', Türkiye'nin farklı bölgelerinde çocuklarla buluşacak. Adım Adım koşucuları ve bağışçılar, üzerinde Adım Adım logosunun da yer alacağı Ateşböceğini ziyaret ederek gönüllü faaliyetlerde bulunabilecekler. İçinde 12 bilgisayarlı bilişim ve teknoloji odası, bir serbest etkinlik odası ve Ateşböceği sorumlusunun yaşam alanının yer alacağı Ateşböceği ile yılda yaklaşık 3.000 çocuğa eğitim desteği verilmesi hedefleniyor.

6 Mart'taki Runtalya maratonu öncesinde, aralarında Hürrriyet Kelebek yazarı Yonca Tokbaş'ın da bulunduğu 69 Adım Adım koşucusu, TEGV'in Antalya'daki Suna-İnan Kıraç Eğitim Park'ını ziyaret ettiler ve çocuklarımızla birlikte oldular.

18.04.2011
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!