yükleniyor

BİLGİ Genç Sosyal Girişimci Ödülleri için Başvurular Başladı!

BİLGİ Genç Sosyal Girişimci Ödülleri için Başvurular Başladı! güneş amblemi.

İçinde bulundukları toplum için pozitif değişimin liderliğini üstlenen gençleri güçlendirmek ve desteklemek için bu yıl ikincisi düzenlenen BİLGİ Genç Sosyal Girişimci Ödülleri 18-29 yaş arasında olan ve Türkiye'de yaşayan tüm gençlere açık. Başvuruların www.bilgiggo.org adresinden yapıldığı yarışmada finale kalan 10 adaya 3.500 Amerikan Doları maddi/nakdi destek verilecek ve bu adaylar Youthactionnet®, tarafından yapılan 'Küresel Genç Sosyal Girişimciler' programına da katılma hakkı kazanacak.

Başvuru yapabilmek için mevcut bir projenin/organizasyonun kurucusu/kurucu ortağı ya da bir organizasyon adına proje lideri olmasının gerektiği yarışmada, başvuran adayların 2011 yılı aralık ayından sonra İstanbul'da gerçekleşecek olan İstanbul Bilgi Üniversitesi tarafından organize edilen ve katılımı mecburi olan eğitim kampına katılabilecek durumda olmaları da şart koşuluyor.

Başvuru süreci

Yarışmaya katılmak isteyenler, başvurularını internet üzerinden yapabiliyor. www.bilgiggo.org adresinden ulaşılabilen online başvuru formunda talep edilen kişisel bilgiler ve proje ile ilgili detaylar BİLGİ Genç Sosyal Girişimci Ödülleri Değerlendirme Komitelerinin dikkatine sunulacak ve adaylar mülakattan geçirilecek. Aralık ayının ilk haftasında seçilecek 20 yarı finalist için İstanbul'da 2-3 günlük liderlik eğitimi, dinamik birebir öğrenme, işbirliği ve gençler arasında vizyon paylaşımı organize edilmesi planlanıyor. Yılbaşından sonra ise finale kalan 10 adaya 3.500 Amerikan Doları maddi/nakdi destek verilecek. Bu adaylar, aynı zamanda Youthactionnet® tarafından yapılan 'Küresel Genç Sosyal Girişimciler' programına da katılma hakkı kazanacak.

BİLGİ Genç Sosyal Girişimci Ödülleri ile ilgili ayrıntılı bilgi için (0212) 311 5200 numaralı telefondan İletişim Merkezi'ni arayabilir ya da gencgirisimci@bilgi.edu.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.

01.08.2011
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!