yükleniyor

Yerel Yöneticiler TEGV çocuklarının gönüllü ağabeyi ve ablası oldular.

Yerel Yöneticiler TEGV çocuklarının gönüllü ağabeyi ve ablası oldular. güneş amblemi.

2011 yılının Dünya Gönüllüler Yılı'nın 10. yılı olması ve Avrupa Gönüllük Yılı ilan edilmesi dolayısıyla, Türkiye çapındaki tüm Etkinlik Noktalarımızda 'TEGV Gönüllülük Haftası Yerel Etkinlikleri' düzenlendi.

Gönüllü faaliyetlere katılımın artması; gönüllülükle ilgili farkındalık yaratılması, gönüllülüğün tanıtılması ve benimsetilmesi amaçlanan etkinliğe, Türkiye'nin 22 ilinden, 8 vali, 13 belediye başkanı, 14 kaymakam, 8 milli eğitim müdürü, 5 hakim ve savcı katıldı. Yerel yöneticiler; Kariyer Söyleşisi Etkinliği, Spor Etkinlikleri, 'Hikaye Dinliyoruz' Etkinliği, Sanat Etkinlikleri, Çevre Etkinliği ve Atık Kağıt Değerlendirme ve Geri Dönüşüm Etkinlikleri'nden seçtikleri bir etkinlik ile çocuklarla buluşup, gönüllülük faaliyetlerinde bulundu.

Yerel yöneticiler bu sayede gönüllülük kavramının tanıtılmasına ve yaygınlaştırılmasına katkıda bulunarak gönüllülük konusunda kamuoyuna örnek teşkil ettiler.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da TEGV gönüllüsü oldu

'TEGV Gönüllülük Haftası Yerel Etkinlikleri' kapsamında İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da 1 Aralık 2011'de, İstanbul Sema ve Aydın Doğan Eğitim Parkı'na gelerek gönüllülük yaptı. Çocuklarla, Kariyer Söyleşisi Etkinliği yapan Mutlu, çocuklara mesleği hakkında bilgiler verip, onların sorularını yanıtladı.

22.12.2011
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!