yükleniyor

Afyonkarahisar Öğrenim Birimimiz Kapılarını Açtı.

Afyonkarahisar Öğrenim Birimimiz Kapılarını Açtı. güneş amblemi.

Vakfımızın 52. Öğrenim Birimi, Uydukent Yeşilyurt Mahallesinde Hattat Ahmet Karahisari Kültür Merkezi'nin alt katında bulunan 206 m²'lik bir alana kuruldu. Resmi açılış törenine; Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Ali Muhiddin Varol, Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürü Lokman Derya Solmaz ve TEGV yönetimi katıldı.

TEGV Afyonkarahisar Öğrenim Birimi'nin içinde; 1 Okuma Adası, 1 Bilişim ve Teknoloji Odası ve 1 Etkinlik Odası bulunuyor. Ayrıca, Öğrenim Birimine gelen çocuklar, Afyonkarahisar'ın kültür-sanat etkinliklerine ev sahipliği yapacak olan ve içerisinde konferans salonu, çok amaçlı salon, fuayeler, okuma salonları, bilgisayar salonu, sergi salonları, bale ve halk oyunları çalışma mekanı, müzik çalışma odası, kurs atölyeleri gibi bölümler bulunan Hattat Ahmet Karahisari Kültür ve Sanat Merkezi'nden de faydalanabilecek.

Afyonlu tüm ilköğretim çağındaki çocuklara açık olan ve yılda 900 çocuğa ulaşabilecek kapasiteye sahip olan Birim, güler yüzlü, sıcak, donanımlı öğrenme ortamıyla, çocuklara yaşam becerilerini geliştirecek ve temel eğitimlerine destek verecek eğitim olanakları sunuyor.

19.03.2012
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!