yükleniyor

Çocuklara eğitim desteği yazın da devam etti.

Çocuklara eğitim desteği yazın da devam etti. güneş amblemi.
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın yaz aylarında sürdürdüğü ve çocukların tatilde de eğitimlerine katkıda bulunan 'Yaz Etkinlikleri'nin bu yıl on dördüncüsü gerçekleştirildi.

18 Haziran'da başlayan ve 3'er haftalık iki dönem halinde uygulanan Eğitim Gönüllüleri Yaz Etkinlikleri, TEGV'in Türkiye genelindeki 86 Etkinlik Noktası'nda 1.800'e yakın aktif gönüllünün desteği ile yaklaşık 10.000 çocuğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Bu yıl İstanbul'daki Yaz Etkinlikleri Kapanış Şenliği 'Koç Lider Akademisi Sosyal Sorumluluk Projeleri' desteğiyle 27 Temmuz 2012 tarihinde Sema - Aydın Doğan Eğitim Parkı'nda yapıldı. Organizasyonda Koç Topluluğu Lider Geliştirme Programı bünyesinde yer alan ve 12 kişiden oluşan Koç Topluluğu mensubu yöneticiler görev alarak geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da ayni ve nakdi bağış topladılar.

Şenliğe; TEGV'in İstanbul'da bulunan 2 Eğitim Parkı, 6 Öğrenim Birimi, 2 Ateşböceği Öğrenim Birimi'nin yanı sıra, işbirliği yaptığımız Melek Erman Koni Etkinlik Merkezi, Mustafa Kemal Toplum Merkezi, Yakacık, Emrullah Turanlı ve Küçükyalı Çocuk Yuvaları, TÜVANA Okuma İstekli Çocuk Vakfı katıldı. Çocuklar çeşitli aktivitelerin yer aldığı bu özel şenlikte eğlenceli bir gün geçirdiler.
31.07.2012
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!