yükleniyor

Geleceğe Bakış 2012 Koç Üniversitesi'nde gerçekleşti.

Geleceğe Bakış 2012 Koç Üniversitesi'nde gerçekleşti. güneş amblemi.
Her yıl Vakfımızın tüm çalışanlarını bir araya getiren 'Yıllık Paylaşım Toplantısı' bu yıl 'Geleceğe Bakış' adıyla 11-15 Ağustos'ta Koç Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşti. 'Kalbimiz Her Yerde Çocuklarla' konseptiyle düzenlenen toplantıya 37 ildeki etkinlik noktalarımızda ve İstanbul merkez ofisinde çalışan toplam 173 kişi katıldı. Koç Üniversitesi; Sarıyer yerleşkesinde, Vakfımızı ve çalışanlarını hiçbir ücret talep etmeden ağırladı ve önümüzdeki 4 yıl da aynı kapsamda ağırlamaya devam edecek.

Geleceğe Bakış Toplantısı'nın açılış konuşmasını Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Özinci yaptı. Genel Müdürümüz Berna Çağatay ise önümüzdeki 5 yılın stratejisini paylaştı ve 2011-2012 etkinlik yılı faaliyetlerini değerlendirdi. Vakfa emeği geçen çalışanların onurlandırıldığı plaket töreninde TEGV'de 5. 10. ve 15.yıllarını dolduran çalışanlara plaketleri verildi.

En başarılı etkinlik noktaları ödüllendirildi.

Değerli bağışçımız Nirun Şahingiray anısına düzenlenen 'Nirun Şahingiray Üstün Başarı Ödülleri' töreninin üçüncü yılında 2011-2012 etkinlik yılının en başarılı Eğitim Parkı, Öğrenim Birimi, Ateşböceği ve İl Temsilciliği ödüllendirildi. Törende; Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Eğitim Parkı, Giresun Öğrenim Birimi, Tırsan Ateşböceği Öğrenim Birimi ve Bolu İl Temsilciliği ödüle layık görüldü.

Konuk Konuşmacılarımızı Dinledik.

İlk gün öğleden sonra Eğitim Reformu Girişimi Koordinatörü Batuhan Aydagül 4+4+4 yasasının Eğitim Sistemine Etkisi, hemen ardından İçerik ve Araştırma Geliştirme Departmanı yöneticimiz Suat Kardaş 'Yeni Eğitim Yasasının Getirdiği Yenilikler' konusunda birer konuşma yaptılar. Prof. Dr. Yankı Yazgan 'Motivasyon ve Öğrenme', TEGV Yönetim Kurulu üyesi Suzan Bayazıt 'Sivil Toplum: Yerelde Kaynak Geliştirme', Prometheus Danışmanlık Genel Müdürü Yücel Atış Nesiller konusundaki konuşmaları dinlendi.

İkinci gün paralel oturumlarda Refika Birgül'ün 'Çocukluğa Giden Yol Mideden Geçer', Vedat Ozan 'ın'Koku Dünyası', Özcan Yurdalan'ın Çocuklarla Birlikte Öğrenme Yöntemi Olarak Fotoğraf Atölyeleri konularındaki söyleşilerini dinledik.

'İyi Örnekler' paylaşıldı.

'İyi Örnekler' oturumunda etkinlik noktaları ve genel merkez kategorilerinde sunulan İyi Örnekler Projeleri değerlendirildi. Etkinlik noktaları kategorisinde; Nahum Ailesi Ateşböceği Öğrenim Birimi 'Dalda 3 Elma Biri Sana, Biri Bana, Biri Sokak Çocuklarına' projesiyle birinciliğe, Çorum Öğrenim Birimi 'Hayat Şimdi Başlıyor' projesiyle ikinciliğe, Şanlıurfa Sevgi Erdoğan Gönül Eğitim Parkı ' Çocuğuz Haklarımız Var!' projesiyle üçüncülüğe layık görüldü. Genel Merkez kategorisinde ise Saha Planlama ve Teşkilatlanma Departmanı, ' Her Mevsim Çocuklar !' projesiyle birinci oldu.

TEGV Aktif Etkinlikleri

TEGV çalışanları toplantı dışı zamanlarında eğlenmek ve birlikte güzel vakit geçirmek için, TEGV'in sosyal kulübü olan TEGV Aktif tarafından organize edilen, Kareoke Parti, Spor Müsabakaları, Latin Dansları Atölyesi, Sinema Gösterimi gibi faaliyetlere katıldı.

13 Ağustos akşamı Dalia Beach'te gerçekleştirilen akşam yemeğinde TEGV personeli bir araya geldi. Son derece eğlenceli geçen yemekte çalışanlar yoğun toplantı temposunun yorgunluğunu attılar.
22.08.2012
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!