yükleniyor

Altı Etkinlik Noktamız ile Kalbimiz Van için Atmaya Devam Ediyor…

Altı Etkinlik Noktamız ile Kalbimiz Van için Atmaya Devam Ediyor… güneş amblemi.
TEGV, depremin ardından birçok bireysel ve kurumsal bağışçının desteği ile Van'daki etkinlik noktalarında yenileme ve iyileştirme çalışmaları gerçekleştirdi.

GEN by Figen Özdenak işbirliği ile hayata geçirilen 'Van Kalbim Seninle' kampanyası kapsamında tasarlanan özel koleksiyon t-shirtlerin satışından sağlanan gelir ile Van Feyyaz Tokar Eğitim Parkı'nın içindeki oyun parkının yapımı karşılandı.

Pazarlama araştırma şirketi Ipsos KMG tarafından düzenlenen 'Araştırmada Yenilikler' konferansının katılım bedelinden elde edilen gelir, Van Çatak Öğrenim Birimi'nin yeni yerine taşınması için kullanıldı.

Depremin ardından faaliyetlerini okullarda sürdüren Van Muradiye Öğrenim Birimi Muradiye Kaymakamlığı tarafından tahsis edilen arazi üzerine Turkish Philanthropy Funds'tan sağlanan fonla kurulan yeni mekanına 18 Ekim 2012 tarihinde taşındı.

Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği ise Çatak Öğrenim Birimi'ndeki iyileştirme çalışmalarına önümüzdeki günlerde katkıda bulunacak.

Öte yandan Adım Adım koşucularının Avrasya ve Runtalya Maratonları'nda koşarak toplayacağı bağışlarla, deprem nedeniyle eğitimleri aksayan çocuklarımız için Van'da yeni bir Öğrenim Birimi'nin inşası, tefrişatının yapılması ve 10 yıllık işletme giderlerinin karşılanması hedeflenmekte…
22.10.2012
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!