yükleniyor

Gönüllülüğün Yeni Yolları Konferansı TEGV'in Evsahipliğinde Gerçekleştirildi…

Gönüllülüğün Yeni Yolları Konferansı TEGV'in Evsahipliğinde Gerçekleştirildi… güneş amblemi.

Birleşmiş Milletler tarafından 1985 yılında ilan edilen 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü çerçevesinde ulusal bir gönüllülük hareketine öncülük etmek amacıyla 'Gönüllü Olmak İçin Parmak Kaldır' kampanyasını başlatan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), kampanyaya paralel olarak, İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi'nde 'Gönüllülüğün Yeni Yolları' başlıklı bir konferans düzenledi.

TEGV'in gelenekselleşen Dünya Gönüllüler Günü konferanslarının yedincisi olan 'Gönüllülüğün Yeni Yolları' konferansında 'Çevrimiçi Teknolojiler ve Gönüllülük' ile 'Gönüllü Hareketliliği' konuları STK temsilcilerinin katıldığı panellerde tartışıldı. TÜSEV Genel Sekreteri Başak Ersen moderatörlüğündeki 'Çevrimiçi Teknolojiler Ve Gönüllülük' panelinde, www.zumbara.com Kurucusu Ayşegül Güzel, www.change.org Türkiye direktörü Uygar Özesmi ve Boğaziçi Üniversitesi Görme Engelliler Teknoloji ve Eğitim Laboratuarı Direktörü Engin Yılmaz, çevrimiçi yollarla gönüllülük yapmanın farklı yollarına dikkat çektiler. Konferansın ikinci oturumu ise 'Gönüllü Hareketliliği' üzerineydi. Adım Adım Oluşumu'nun kurucularından Itır Erhart moderasyonunda gerçekleşen panele Sen de Gel Derneği gönüllü proje koordinatörü Sema Alevcan, Gençtur İzmir temsilcisi Kevser Yavuz ve Robert Kolej Topluma Hizmet Projeleri gönüllüsü Mert Uzan katıldı.

Tarlabaşı Toplum Merkezi Gençlik Orkestrası'nın muhteşem bir konser ile renklendirdiği konferansın sunuculuğunu TEGV çocukları yaparken, konferansa ilgi büyüktü.

06.12.2012
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!