yükleniyor

Basın Kiti : Çocuklarımızın Eğitimine 'Şarkılarla Filmler' Damga Vurdu!

Basın Kiti : Çocuklarımızın Eğitimine 'Şarkılarla Filmler' Damga Vurdu! güneş amblemi.

Basın Kiti - Bölüm 1 

Basın Kiti - Bölüm 2

Basın Kiti - Bölüm 3

Basın Bülteni

Video

Ülkemizin önde gelen sanatçıları, bu sene yüzüncü yılını kutlayan Yeşilçam'ın unutulmayan şarkılarını 10 Aralık Çarşamba akşamı, Zorlu Center PSM'de gerçekleştirilecek özel bir gecede çocuklarımızın eğitimi için yorumlayacaklar. Geceden elde edilecek gelir ile TEGV'de 20 bin çocuğumuzun eğitimine destek sağlanması hedefleniyor.

TEGV ve Most Productions işbirliğiyle gerçekleştirilecek Şarkılarla Filmler Konseri'ne, Sezen Aksu, Gökçe Bahadır, Belçim Bilgin, Ayça Bingöl, Şebnem Bozoklu, Deniz Çakır, Cem Davran, Melike Demirağ, Yetkin Dikinciler, Kenan Doğulu, Demet Evgar, Barış Falay, Mert Fırat, Buğra Gülsoy, Mete Horozoğlu, Çağan Irmak, Aras Bulut İynemli, Emre Karayel, Hülya Koçyiğit, Erkan Kolçak Köstendil, Özgü Namal, Erkan Oğur, Menderes Samancılar, Emel Sayın ve Gonca Vuslateri sahne alacak. Bu özel gecenin Proje Tasarımını Nice Garcia, Sanat Yönetmenliğini Gül Oğuz, Müzik Direktörlüğünü ise Sabri Tuluğ Tırpan yapıyor. Türkiye'nin en sevilen sanatçıları; Türk Sinemasının 100 yılına damga vuran filmlerin görüntüleri eşliğinde, bu filmlerin unutulmaz şarkılarını seslendirecek.

Türk Sinemasının 100.yılını kutlayacağımız 'Şarkılarla Filmler' konserinin biletlerini Zorlu Center PSM online (www.zorlucenterpsm.com) ve Zorlu Center gişelerinden satın alabilirsiniz.

16.11.2014
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!