yükleniyor

TEGV'in Uluslararası Konukları Vardı

TEGV'in Uluslararası Konukları Vardı güneş amblemi.

Türkiye'nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), Vehbi Koç Vakfı'nın İstanbul'da düzenlediği Grantmakers East Forum (GEF) katılımcılarından oluşan bir grubu TEGV'in Zeyrek'te bulunan Öğrenim Biriminde misafir etti.

30 Eylül - 2 Ekim tarihleri arasında Vehbi Koç Vakfı'nın ev sahipliğinde gerçekleşen European Foundation Center – Grantmakers East Forum (GEF Konferansı) kapsamında İstanbul'da bulunan sivil toplumun uluslararası düzeydeki temsilcilerinden oluşan bir grup, konferansın son günü TEGV ile tanıştılar. Fondation Charles Léopold Mayer, United Way of Russia ve Vladimir Potanin Foundation katılımcıları TEGV Genel Müdürü Mete Meleksoy ile tanışarak Vakfın çalışmaları hakkında bilgi aldılar. 

Ayrıca TEGV çocukları ve gönüllüleriyle birlikte etkinliğe katılan STK yetkilileri, TEGV'in 'çocuk dostu' mekânlarıyla ve eğitim programlarıyla tanıştılar. Gönüllüler ve çocuklarla gerçekleşen sıcak sohbetin ardından Vakıftan ayrılan GEF Konferansı katılımcıları, TEGV'in çalışmalarının ilham verici olduğunu belirttiler.

05.10.2015
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!