yükleniyor

Kelebekler TEGV'de Kanat Çırpıyor!

Kelebekler TEGV'de Kanat Çırpıyor! güneş amblemi.

1245_1_tegv_afis.jpgBursa'daki Yeşim Tekstil Kadın ve Çocuk Kulübü ve Uludağ Soroptimist Kulübü'nün kadınlar için "Kadın değişirse, toplum değişir" sloganı ile birlikte Bursa Öğrenim Birimimizin hayata geçirdiği "Kelebeğin Dünyası" projesinin ilk dönem çalışmaları tamamlandı.


Uludağ Soroptimist Kulübü'nün aylık toplantısında "Çocuğumla birlikte geleceğe ilerliyorum" adıyla yürütülen projenin ilk üç ayını değerlendirmek üzere bir araya gelen kulüp üyeleri, Genel Müdürümüz Mete Meleksoy, Yeşim Tekstil Kurumsal İletişim Müdürü Dilek Cesur ve Bursa Öğrenim Birimi Yöneticimiz Selma Göksel proje kapsamında yapılan çalışmalarla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Genel Müdürümüz Mete Meleksoy yaptığı sunumda TEGV'in yaptığı çalışmalarla ilgili katılımcılara bilgi verdi.

Tüm paydaşların projenin şimdiye kadar hayata geçirilen bölümünden elde edilen sonuçlardan memnun kaldığı projede, Uludağ Soroptimist Kulübü üyesi meslek sahibi kadınlar ve Yeşimli yöneticiler, TEGV Bursa Öğrenim Birimi'nde eğitim desteği alan çocuklarımızın annelerine sağlık, hukuk, aile ve kişisel eğitim başlıkları altında eğitim verdiler. Böylelikle anneler çocuklarını bekledikleri zamanı eğitimlerle değerlendirerek kişisel gelişimleri için önemli bir fırsat da yakalamış oluyorlar. Bu yıl 70 kadının katıldığı bu eğitimler sonunda Mayıs'ta yapılacak törenle tüm katılımcılara sertifikaları verilecek ve projenin daha geniş kitlelere yayılması için çalışmalara devam edilecek.
13.04.2016
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!