yükleniyor

Fen Eğlenerek Öğren

Fen Eğlenerek Öğren güneş amblemi.
TEGV ve  Garanti Bankası işbirliğiyle hayata geçirilen Fen Eğlenerek Öğren Eğitim Programı 2-8. sınıflara devam eden ilköğretim çağı çocuklarına, fen bilimlerinin temel bilgi ve becerilerini kazandırmak yoluyla, çocukların bilimsel düşünen, problem çözebilen, neden sonuç ilişkisini kurabilen, laboratuvar kullanımı bilgi ve becerisine sahip ve bilime karşı olumlu tutum geliştiren bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Program; çocukların zihinsel gelişimini desteklemeyi, onlarınfen akılcı düşünmelerine ve gündelik yaşamda karşılaştıkları basit problemleri çözmelerine yardımcı olmayı, bilim ve fen eğitimi yoluyla çevreye duyarlı, doğaya saygı bir tutum kazanmalarını sağlamayı amaçlarken, eleştirel düşünme, araştırma, yaratıcılık, takım çalışması, karar verme gibi birçok önemli beceriyi de öğrenmeleri için fırsatlar yaratıyor.
2015-2016  İlkbahar Etkinlik Dönemi’nde pilotunu gerçekleştirdiğimiz Fen Eğlenerek Öğren Eğitim Programı, 2016-2017 Etkinlik Yılı ile birlikte eğitim parkları ve öğrenim birimlerinde yaygın olarak uygulamaya geçecek.
17.07.2016
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!