yükleniyor

Maraton hikâyemiz nasıl başladı?

Maraton hikâyemiz nasıl başladı? güneş amblemi.

Maraton hikâyemiz nasıl başladı?

Sizlere Rize gönüllüleri olarak bu seneki İstanbul Maratonu hikayemizden bahsetmek isteriz.Emre'nin bir yaz günü bizlere mesaj atması ve "haydi biz de bu maratona katılalım" demesiyle başladı her şey.

Hazırlıklarımızı tamamlayıp Rize'den yola çıkarken bu kadar samimi, eğlenceli bir ortamın bizi beklediğinin ve bir o kadar da güzel bir amaçla yola çıktığımızın farkındaydık. Beklediğimiz gibi de oldu, başından sonuna kadar büyük bir coşku ve heyecanla maratonu TEGV ailesiyle beraber tamamladık.

M1 (Small)

İlk kez katıldığımız maratonda, biz de her yıl birçok gönüllünün yaptığı gibi bir farkındalık yaratmak istedik. Belki de türlü farklılıklarla bir arada olan herkes gibi, tek bir amaç için; sadece geleceğimiz olan çocuklar için o köprüden geçtik... Bu sırada hissettiğimiz samimiyet iki gün boyunca bizi dipdiri tuttu.

Maraton boyunca ellerde bayraklar, yüzlerde gülücükler... TEGV gönüllülerinin yaşadığı büyük heyecan kelimelerle anlatılamazdı. İstanbul'un yanı sıra Çorum, Eskişehir, Bursa, Ankara gibi ülkemizin farklı illerinden gelen gönüllülerle de bu koşu vasıtasıyla tanışınca, hem çok sevindik hem de yarınlara olan inancımız pekişti. İyilik dolu attığımız her adım, adım adım çocuk hakları yolunda onların da bir birey olduğunun anlaşılması ve alacakları eğitimlere bir katkıda bulunabilmek uğrunaydı.

Bir şeyler başarabildiysek, en azından birilerinin bir şeyler başarmasına vesile olabildiysek, ne mutlu bize, ne mutlu bize bu imkânları verenlere. Seneye de aynı koşuda, iyiliği kazandıran yüreği tertemiz insanlarla tekrar karşılaşmak ve çocuklarımızın eğitimlerine tekrar dokunabilmek dileğiyle... İyi ki gönüllüyüz, iyi ki TEGV'liyiz. Rize Öğrenim Birimi'nden tüm TEGV ailesine sevgilerimizle.

Zafer TATOĞLU
Sözer SÖZER
Emre ŞİŞİK
Mustafa CULFA

27.11.2017
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!