yükleniyor

TEGV’li Anneler Sertifikalarını Aldı

TEGV’li Anneler Sertifikalarını Aldı güneş amblemi.
“Kelebeğin Dünyası” projesinin ikinci aşaması olarak Vakfımız ile birlikte hayata geçirilen ve üç yıldır sürdürülen “Çocuğumla birlikte geleceğe ilerliyorum” programı kapsamında eğitim alan TEGV’li anneler için sertifika töreni düzenlendi.

Yeşim Tekstil’in Kadın ve Çocuk Kulübü ile Uludağ Soroptimist Kulübü, Yeşimli kadın çalışanlar ve TEGV Bursa Öğrenim Birimi’ne çocuğunu götüren annelerin belirli konularda farkındalığını arttırmak amacıyla, 2013’ten bu yana “Kelebeğin Dünyası” projesini sürdürüyor. Proje, Yeşim Tekstil bünyesinde çalışan tüm kadın personel ve TEGV’li anneler için sağlık, hukuk ve aile/kişisel gelişim konularında farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

Kasım 2015’te TEGV’in de dahil olduğu ve TEGV’li annelere yönelik “Çocuğumla birlikte geleceğe ilerliyorum” adıyla 6 aylık bir sertifika programı yürütülen proje kapsamında 2017’de olduğu gibi 2018 yılında da Uludağ Soroptimist Kulübü üyesi meslek sahibi kadınlar ve Yeşim Tekstil yöneticileri, çocukları TEGV Bursa Öğrenim Birimi’nde eğitim desteği alan annelere çeşitli konularda eğitim verdi. TEGV’in Hürriyet Mahallesi’ndeki Öğrenim Birimi’nde verilen eğitimler, annelerin çocuklarını etkinliklere bırakmasının ardından gerçekleştiriliyor. Böylelikle anneler çocuklarını beklerken harcadıkları zamanı, eğitimlerle değerlendirerek kişisel gelişimleri için önemli bir fırsat yakalıyor.

Programın üçüncü yılında da devam eden eğitimlerin ardından tüm katılımcılara sertifikalarının takdim edildiği bir tören düzenlendi. TEGV Bursa Öğrenim Birimi’nde gerçekleştirilen törende, eğitimlere en çok katılım gösteren Fatma Mazlum, Münüre Derin ve Sevilay Gün’e de hediyeleri verildi. Törene TEGV’li annelerin yanı sıra, TEGV Bursa Öğrenim Birimi Yöneticisi Elif Nur Akınet, Yeşim Tekstil Kurumsal İletişim Müdürü ve aynı zamanda Uludağ Soroptimist Kulübü Başkanı Dilek Cesur ve Uludağ Soroptimist Kulübü üyeleri katıldı.

[foogallery id="4833"]
03.06.2018
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!