yükleniyor

Çocuklarımızın kalbindeki yeriniz çok büyük

Çocuklarımızın kalbindeki yeriniz çok büyük güneş amblemi.
  • logolarAtasun Optik, ürün işbirliği kapsamında Vakfımızla bağış yaparak; 2.000 çocuğumuzun nitelikli eğitim desteği almasına katkıda bulundu.
  • Dünyanın önde gelen üst düzey yönetici araştırma (head hunter) şirketi Boyden; eğitime gönül veren nitelikli yöneticilere ulaşabilmemiz için TEGV’e gönüllü danışmanlık desteği sağladı.
  • Maylo Kağıt ve Migros çocuklar ve eğitim için güçlerini birleştirdi. Migros mağazalarında yer alan Maylo özel ürünlerini satın alarak TEGV’e 25 bin kitap desteği sağlandı.
  • Migros; Kurban Bayramı vesilesiyle kurban bağışı kapsamında farklı sivil toplum kuruluşlarına destek verdi. Kurban bağışları için Migros ve TEGV’i seçen bağışçılar katkılarıyla 1.310 çocuğumuzun eğitimine destek oldu.
  • Toyzz Shop, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) işbirliği ile başlattığı 15 Nisan 2018 – 14 Nisan 2019 tarihleri arasında Toyzz Shop mağazalarından veya toyzzshop.com’dan Rising Sports ürünlerinden alanlar 1.000 çocuğun TEGV’de alacağı bir senelik eğitim desteğine katkı vermiş olacak.
30.10.2018
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!