yükleniyor

Eğitim için Matterhorn Dağı’na tırmandı.

Eğitim için Matterhorn Dağı’na tırmandı. güneş amblemi.
dagatirmanDeğerli bağışçımız M. Sacit Erdem, TEGV adına bağış toplamak üzere 11-18 Ağustos tarihleri arasında İsviçre Alpleri’ndeki Matterhorn Dağı’na tırmandı! Erdem, bu tırmanış sırasında topladığı bağışlarla TEGV Mersin Öğrenim Birimi’ndeki 1600 çocuğumuzun bir yıllık eğitim desteğine kavuşmasını sağladı.

Sacit Erdem hayallerinin peşinden giden bir mücadele insanı. Aktif çalışma yaşamına ara verip önce yürümeye, sonra koşmaya, daha sonraları ise dağlara tırmanmaya başladı. 50 yaşında ilk maratonunu Appeldorn/Hollanda’da koştu. Bir taraftan yelkenle Atlantik Okyanusu’nu geçerken, bir yandan da 54 yaşında kullanmayı öğrendiği motosikletiyle Sahra Çölü’nü geçerek, Batı Afrika’dan Abidjan/Fildişi Sahili’ne kadar gitti. Amerika kıtasının en yüksek dağı olan Arjantin’deki Aconcagua Dağı’na tırmandı, Afrika’da vahşi doğada fotoğraflar çekti.

dag2Sacit Erdem “Eğitim için Daha Yükseğe” adıyla gerçekleştirdiği projesi kapsamında 25 Eylül 2018 tarihinde Mersin Öğrenim Birimi ziyaret ederek, Mersinli çocuk ve gönüllülerle bir araya geldi.
30.10.2018
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!