yükleniyor

Bilim Kahramanları buluşması gerçekleşti.

Bilim Kahramanları buluşması gerçekleşti. güneş amblemi.
asd4449-16 yaş arası çocuk ve gençlerin kendilerini “topluma duyarlı bilim insanı ve mühendis olarak görmelerini” sağlayan ve dünyada 80 ülkeden 25.000’in üzerinde takımın katıldığı FIRST LEGO League (FLL) Türkiye ayağı olan 15. Sezon Bilim Kahramanları Buluşması 10 Şubat 2019 tarihinde Yıldız Teknik Üniversitesi’nde gerçekleşti.

Bu yıl Beykoz Öğrenim Birimimiz ve Ferit Aysan Eğitim Parkı’mızın lego robot takımlarının katıldığı ve her sezon tüm dünyayı ilgilendiren bir sorun ile ilgili araştırma projesi yürütülen buluşmanın bu yılki teması “INTO ORBIT: Uzay Serüveni” idi. Katılımcılar 10-14 haftalık bir süreç içinde unutulmaz deneyimler yaşayarak takım çalışması, deneyim paylaşımı, arkadaşça rekabet kuralları, sürecin odaklı olma ve duyarlı profesyonellik konularını deneyimlediler.

asd66Beykoz Öğrenim Birimi’miz Nitro Uzay Takımı ile turnuvayı 37 takım arasında 4. sırada tamamlarken, Ferit Aysan Eğitim Parkı’mızın Stars of Galaxy takımı buluşmadan “Aslan Koç” ödülünü alarak ayrıldı. Takımlarımıza sponsor olan SUPSAN ve ExxonMobil’e teşekkür ediyor, her iki takımımızı da kutluyoruz.
27.02.2019
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!