yükleniyor

Çocuklarımızın kalbindeki yeriniz çok büyük.

Çocuklarımızın kalbindeki yeriniz çok büyük. güneş amblemi.
aaaaaac

• Dünyanın lider havacılık ve uzay şirketi Boeing, Vakfımızla 2014 yılından bu yana sürdürdüğü işbirliği kapsamında, 2018-2019 Etkinlik yılımız için Kahramanmaraş, Mardin Midyat Öğrenim Birimleri ve Bilim Ateşböceği Öğrenim Birimi’mizin İşletme Sponsorluğu’nu üstlenerek çocuklarımızın eğitimlerine destek olmaya devam ediyor.

• 2003 yılında İstanbul’da ilk yerini açan ve bugün pek çok şubesi ile faaliyet gösteren Midyeci Ahmet, yıllık gelirinin %10’unun aralarında Vakfımızın da bulunduğu 7 sivil toplum kuruluşuna aktarıyor. 12 Kasım’daki 40. Vodafone  İstanbul Maratonu’nda yıllık gelirinin ilk kısmını bağışladı. 3 Mart’ta düzenlenecek olan Runatolia Maratonu’nda da yer alacaklar ve gelirin kalan kısmını da bu maraton için bağışlayacaklar.

• Eğitime desteğini sürdüren Nestlé Pure Life özel bir kit hazırlayarak ülkemizin önde gelen 75 ismine hediye olarak gönderdi. Kitlerin içerisine de onlar adına bağış yaparak, bu bağışı belgeleyen Eğitime Destek Sertifikalarımızı koydu. Bu isimlerin bazıları sosyal medya hesaplarında bu anlamlı hediyeyi paylaşarak mutluluklarını dile getirirken, TEGV’in Eğitime Destek Sertifikalarının da tanıtımına destek verdiler.
28.02.2019
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!