yükleniyor

2019 - 2020 Etkinlik Yılı Başlıyor

2019 - 2020 Etkinlik Yılı Başlıyor güneş amblemi.
image26-6516 Eylül’de yepyeni içerik ve programlarımızla tüm etkinlik noktalarında kapılarımızı açıyoruz.

TEGV yeni etkinlik yılında da çocukları, sanatın renkli dünyasından, yaratıcı okumaya, eğlenceli fen ve matematikten Algo’yla bilişime ve tasarımdan üretime kadar pek çok etkinlikle buluşturuyor.

Bugüne kadar 3 Etkinlik Noktası’nda kurulmuş olan Tasarım ve Beceri Atölye’lerine bu yıl yenileri eklenmeye devam edecek.

image27-67Bir başka güzel haberimiz ise, 2019 – 2020 Etkinlik yılında çocuklarımızın ücretsiz olarak yararlanabileceği etkinliklere Mayıs ayında Cambridge University Press (CUP) ile yapılan anlaşma kapsamında Kid’s Box İngilizce programını da ekledik. Program, çocukların İngilizce okuma, dinleme ve konuşma becerilerini geliştirerek dil eğitimine katkı sağlamayı amaçlıyor. Programda CUP’nin en popüler dijital ders kitapları kullanılacak. Seviyelendirilmiş dijital içerikler oyun ve etkinliklerle desteklenerek çocukların eğlenerek ve İngilizce’yi aktif olarak kullanarak dil öğrenmeleri sağlanacak. MyON dijital okuma platformu ile çocuklarımız yüzlerce İngilizce kaynağa erişebilecek ve dijital içeriklere evlerinden de ulaşıp çalışmalarını sürdürebilecekler.
09.09.2019
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!