yükleniyor

Tasarım ve Beceri Atölyesi Açılışlarımız Devam Ediyor…

Tasarım ve Beceri Atölyesi Açılışlarımız Devam Ediyor… güneş amblemi.
len0153621. Yüzyılın Öğrenme Becerileri Mardin Savur’da
Umuda Pedal Ekibi’nin yarattığı kaynak ile hayata geçirdiği Tasarım ve Beceri Atölyelerine bir yenisini daha ekledi. Mardin Savur Öğrenim Birimi Tasarım ve Beceri Atölyemiz 29 Eylül 2019’da düzenlenen törenle açıldı.

Teknoloji ve yaratıcılığın bir araya geldiği Tasarım ve Beceri Atölyesi’nin Açılış Töreni, TEGV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Levend Kılıç, TEGV Genel Müdürü Sait Tosyalı, Umuda Pedal Ekibi, TEGV çocukları ve gönüllülerinin katılımıyla gerçekleşti. Açılış konuşmalarından önce, Savur Öğrenim Birimi’mizin çocukları konukları muhteşem bir folklor gösterisi ile karşıladı. Hemen ardından TEGV’de eğitim almış orta öğretim öğrencileri de Umuda Pedal Ekibi ile kıran kırana bir basketbol maçı yaptılar.

Törende TEGV adına söz alan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Prof. Dr Levend Kılıç ve Genel Müdürümüz Sait Tosyalı, Tasarım ve Beceri Atölyelerinin önemine değinerek, atölyelerin sayısının artışından duydukları memnuniyeti dile getirdiler ve katkılarından dolayı Umuda Pedal Ekibi’ne teşekkür ettiler.

Çeşitli rotalarda pedal çevirerek vakfımız için topladıkları bağışlarla daha önce İstanbul Ferit Aysan Eğitim Parkı ve Batman Öğrenim Birimlerimizde de Tasarım ve Beceri Atölyeleri kurulmasına destek olan Umuda Pedal Ekibi adına konuşan Dr. Erkan Koyuncu ise törende: “Savur Öğrenim Birimi, geçen yıl ilk ziyaretimizde bizi çok heyecanlandırmıştı. Şu an yine aynı heyecanı yaşıyoruz. Bu açtığımız üçüncü atölye. Tek yaptığımız aslında 800 km bisiklet sürmekti, tüm bunları sizin güzel kalpleriniz ve gönüllü çalışmalarınız sayesinde başardık, bizler sadece araç oluyoruz. Bizler bunu yaparak, çocukların nitelikli eğitimine katkı sağlıyor, yani sonuçların en güzeline ulaşıyoruz. Bu eğitimin devamlılığını sağlayanlar ise sizlersiniz. Böyle önemli bir oluşumun parçası olmamıza izin verdiği için TEGV ailesine teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Tasarım ve Beceri Atölyesi açılışı için kurdele kesimi gerçekleşti ve tören katılımcıları çocukların Tasarım ve Beceri Atölyesi’nde çocukların çalışmalarını izlediler.

Lenovo’nın Desteği ile İzmir Gümüşpala Tasarım ve Beceri Atölye’miz AçıldıIMG_0161İzmir Gümüşpala Öğrenim Birimi Tasarım ve Beceri Atölyemiz, teknoloji devi Lenovo’nun desteğiyle 22 Ekim 2019’da düzenlenen törenle açıldı.

TEGV olarak Türkiye genelinde altıncı Tasarım ve Beceri Atölyemizi açarken, Gümüşpala Öğrenim Birimi’nde açılan Tasarım ve Beceri Atölyesi Ergani Öğrenim Birimi’nden sonra, Dünyanın ve Türkiye’nin lider teknoloji şirketlerinden Lenovo’nun desteğiyle kurulan ikinci Tasarım ve Beceri Atölyemiz oldu.

İzmir Gümüşpala’ da ki Açılış Törenimize, Mütevelli Heyeti Üyemiz Efe Aydan, Genel Müdürümüz Sait Tosyalı, Lenovo Türkiye Genel Müdürü Emre Hantaloğlu, çocuklarımız, gönüllülerimiz ve Lenovo Türkiye çalışanları katılım gösterdi.

Açılış konuşmasını yapan TEGV Genel Müdürü Sait Tosyalı konuşmasında Lenovo’ ya teşekkürlerini sunarken Lenovo Türkiye Genel Müdürü Emre Hantaloğlu: “Lenovo olarak geçtiğimiz 1 Ekim’de Diyarbakır Ergani’de çocuklarımızı nitelikli bir eğitim için son teknolojiyle tanıştırdık. Aynı ay içinde bu kez İzmir Gümüşpala’da da birlikteyiz. İzmir Gümüşpala Öğrenim Birimi Lenovo Tasarım ve Beceri Atölyesi hayırlı olsun. Lenovo Tasarım ve Beceri Atölyesi’nde çocuklarımızın heyecanını ve sevincini paylaşmaktan çok mutluyuz.” ifadelerini kullandı.

Umuda Pedal Ekibi ile Eşrefpaşa Öğrenim Birimi’ndeki Çocuklarımızda Tasarım ve Beceri Atölyesine Kavuştulen543879Tasarım ve Beceri Atölyelerimizin yedincisi, Umuda Pedal’ın desteğiyle İzmir Eşrefpaşa Öğrenim Birimi’nde açıldı.

Bisiklete binmeyi bir yaşam biçimi olarak benimseyen hekimler, sağlık sektörü çalışanları ve iş insanlarından oluşan Umuda Pedal ekibinin desteğiyle kurulan, teknoloji ve yaratıcılığın bir araya geldiği Tasarım ve Beceri Atölyesi’nin açılış töreni, Genel Müdürümüz Sait Tosyalı, TEGV çocuklarımız, Mütevelli Heyeti Üyemiz Eski Milli Basketbolcu Efe Aydan, Umuda Pedal Ekibinden İlhan Kesken, Dr. Erkan Koyuncu, Dr. Okan Falay, Mustafa Karakaş, Ali Öztürk ve Kerem Esgeç’in katılımıyla gerçekleşti.

Çeşitli rotalarda pedal çevirerek TEGV çocukları için topladıkları bağışlarla daha önce İstanbul Ferit Aysan Eğitim Parkı, Batman Merkez Öğrenim Birimi ve Mardin Savur Öğrenim Birimi’nde Tasarım ve Beceri Atölyeleri kurulmasına destek olan Umuda Pedal Ekibi’nden Kaptan İlhan Kesken: “Türkiyemizin geleceğine beyaz sayfalar açan bir kuruluş olan TEGV’in sayfalarını dolduracak olan TEGV’li çocuklardır. Bu yüzden Umuda Pedal olarak bu tür yarışlar sayesinde daha çok çocuğa ulaşmayı ve onların daha aydınlık bir geleceğe bakmalarına yardımcı olmayı hedefliyoruz.” dedi.

Doktor Erkan Koyuncu: “Bugün günlerden 4 Kasım ve bizler Umuda Pedal olarak TEGV’in 4. Tasarım ve Beceri Atölyesi’nin açılmasına vesile olmaktan mutluluk duyuyoruz. Çocuklarımızın hayalinde ne varsa onları tasarlamalarına yardımcı olacak bu atölye, çocuklarımızı 21. yüzyılın öğrenme becerileri ile buluşturacak ve tüm bunlar, TEGV gönüllüleri sayesinde gerçekleşecek. İyi ki varsınız, sizler sayesinde çalışmalarımıza devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Genel Müdürümüz Sait Tosyalı ise; İzmir’de bulunan Öğrenim Birimlerinin bu güne kadar 10 bin TEGV gönüllüsü ile yaklaşık 150 bin çocuğun hayatına dokunduğunu belirttiği açılış konuşmasında şunları söyledi: “Bu gün burada çok güzel bir amaç için bulunuyoruz. İki hafta önce de Gümüşpala Öğrenim Birimi’mizdeki Tasarım ve Beceri Atölyesi için birlikteydik. TEGV olarak 71 noktada 24 yılda 3 milyona yakın çocuğumuza ulaşırken, hep fırsat eşitliğini ön planda tuttuk. Bu yüzden Türkiye’nin 4 bir yanında bulunan 200 bin çocuğumuza aynı imkânları ulaştırmaya çalışıyoruz.”dedi.

Konuşmaların ardından kurdele kesimi gerçekleşti ve çocuklarımız heyecanla bekledikleri Tasarım ve Beceri Atölyesine ilk adımlarını attılar.
10.11.2019
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!