yükleniyor

“İngilizce Konuşma Kulübü” Etkinliğimizin Pilot Uygulamasına Başladık

“İngilizce Konuşma Kulübü” Etkinliğimizin Pilot Uygulamasına Başladık güneş amblemi.
sdfffdsdVakıf olarak her zaman gönüllülerimizin ve velilerimizin geri bildirimlerini dikkate alarak çocuklarımızın geleceğine ışık tutuyor olmayı önemsedik. Bu bağlamda Nisan ayında, 369 velimiz ile bir durum değerlendirme anketi gerçekleştirdik ve onlara “TEGV uzaktan eğitim verseydi hangi alanda olmasını isterdiniz?” sorusunu yönelttik.

% 22 gibi yüksek bir oranla en fazla tercih edilen etkinlik “İngilizce” oldu. Bizler de bu ihtiyaçtan yola çıkarak Nisan ayının son haftasında ilk uygulamamızı bu alanda hayata geçirdik ve Cambridge University Press Fun For Starters & Movers içeriğinden adapte ederek oluşturduğumuz İngilizce Konuşma Kulübü etkinliğimizin pilot uygulamasına başladık.

fdfdsdsfff36 gönüllümüzün katıldığı online oryantasyon toplantısının ardından İstanbul ve İzmir’deki 8 Etkinlik Noktamızda 180 çocuğumuzla pilot çalışmayı başlattık. Her biri altı kişiden oluşan 30 etkinlik grubu ile başlayan uygulamamızda etkinlikler 40 dakikalık, 20 oturumdan oluşuyor.

İlk kez uzaktan videolu canlı sınıf yöntemi ile çevrim içi etkinliklere başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Diğer ana faaliyet alanlarımızla ilgili etkinliklerimizi de aynı şekilde yakın zamanda hayata geçirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

 
29.04.2020
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!