yükleniyor

26. Olağan Genel Kurulumuz Gerçekleştirildi.

26. Olağan Genel Kurulumuz Gerçekleştirildi. güneş amblemi.
image00326. Olağan Genel Kurulumuz, 22 Eylül 2020 tarihinde Pera Müzesi Oditoryumu’nda gerçekleşti.

Genel Kurulumuzda Eylül ayı içinde sonsuzluğa uğurladığımız Vakfımızın kurucusu ve Onursal Başkanımız Suna Kıraç’ın kaybı nedeniyle duygu dolu anlar yaşandı. Yönetim Kurulu Üyelerimizden Cengiz Solakoğlu’nun, Suna Hanım’ı anlattığı toplantıda, Suna – İnan Kıraç çiftinin kızları İpek Kıraç da kürsüye çıkarak annesinin emaneti olan TEGV’de olmaktan mutluluk ve gurur duyduğunu söyledi.

İçinde bulunulan pandemi koşulları nedeniyle bazı mütevelli heyet üyelerinin dijital platform üzerinden katıldığı Genel Kurulumuzda, mali tabloların okunmasının ardından, Genel Müdürümüz Sait Tosyalı, 2019 sayısal verilerimizi ve gelecek dönem hedeflerimizi anlatan bir sunum yaptı.

Sunumların ardından yeni mütevelli heyeti ve yönetim kurulu üyelerimizin seçimi yapıldı.

Baki Kara, Dr. Erkan Koyuncu ve Orhan Öğücü Vakfımızın mütevelli heyetine katılan yeni isimler oldu. Yönetim Kurulu Üyelerimizden iki yıllık çalışma süresi dolan Cengiz Solakoğlu, H. Hüsnü Okvuran ve Özalp Birol’un üyeliğinin devam etmesine karar verilirken, sonsuzluğa uğurladığımız kurucumuz ve Onursal Başkanız Suna Kıraç’ın kızı İpek Kıraç, ilk kez Yönetim Kuruluna girerek annesinin emanetini devraldı.
İpek Kıraç ile birlikte, Meltem Bakiler Şahin ve Eskişehir etkinlik noktamızda etkinliklerimize katılmış bir çocuğumuz olan Elif Dilmen ilk defa yönetim kurulumuza seçildiler.
05.11.2020
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!