yükleniyor

Birlikte Bağışçılığı ve Gönüllülüğü Kutlayalım!

Birlikte Bağışçılığı ve Gönüllülüğü Kutlayalım! güneş amblemi.
image014Paylaşma Günü, bireylerin, ailelerin, sivil toplum kuruluşlarının, toplum liderlerinin, özel sektörün ve daha pek çok paydaşın bir amaç için bir araya geldiği ve yılda bir gün bağışçılık ve gönüllülüğü kutlayarak teşvik ettiği kolektif bir bağışçılık kampanyasıdır.

Bugün 70’ten fazla ülkede uygulanan Giving Tuesday’ in Türkiye uygulaması olan ve ülke liderliğini Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı’nın (TÜSEV) yürüttüğü “Paylaşma Günü” bu sene 1 Aralık 2020 tarihinde Türkiye’de ilk defa uygulanacak.

Çevrimiçi bir sosyal medya kampanyası ve çevrimdışı aktivitelerle kutlanacak olan Paylaşma Günü’nde katılan tüm paydaşlar, ulaşmayı hedefledikleri amaçlar doğrultusunda kampanyanın hem bir parçası olacaklar, hem de yaygınlaşmasına katkı sağlayacaklar.

Sivil toplum kuruluşlarına; görünürlüklerini artırma, mevcut bağışçılarıyla ilişkilerini güçlendirme, yeni bağışçılar kazanma, çalışmalarıyla ilgili farkındalık yaratma  ve  bağışçılarını ve gönüllülerini kutlama fırsatı sağlayan Paylaşma Günü’nde, biz de Vakıf olarak yerimizi alacağız. 1 Aralık’ta değerli bağışçılarımızla buluşmayı dileriz.
05.11.2020
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!