yükleniyor

Çocukların Hayallerindeki Dünya, Maylo Ambalajlarında!

Çocukların Hayallerindeki Dünya, Maylo Ambalajlarında! güneş amblemi.
image012Türkiye’nin önde gelen temizlik kâğıdı üreticisi Lila Group, Maylo markası ile hayata geçirdiği Maylo Resim Şöleni kapsamında, çocuklarımıza ‘Hayalinizdeki Dünya Nasıl Bir Yer?’ sorusunu yöneltti. Cevabını resmeden çocuklarımızın çizimlerinden özel ambalajlı ‘Resim Şöleni’ ürünleri tasarladı. Maylo, 21 Ekim itibariyle ŞOK marketlerde satışa sunulan Tuvalet Kağıdı, Havlu Kağıt ve Peçete satışlarından elde edilecek gelirin bir kısmı ile Vakfımızda etkinliklere katılan çocuklarımızın eğitimlerine katkıda bulunacak.

Lila Group CEO’su Alp Öğücü kampanyayla ilgili olarak şunları söyledi: “2010 yılında TEGV ile iş birliğine giderek temizlik kâğıdı sektörünün ilk sosyal sorumluluk kampanyasını hayata geçirdik. 10 yıldır Maylo markalı ürünlerimizin satışından elde edilen gelirin bir kısmını TEGV’e bağışlayarak bugüne kadar 20.000’den fazla çocuğumuzun eğitimine destek olmak bizlere tarifsiz bir mutluluk yaşatıyor. Ocak ayında TEGV ile olan iş birliğimizin 10. yılını Maylo Resim Şöleni ile kutlamış, çocuklarımızdan hayal ettikleri dünyayı resmetmelerini istemiştik. Hepsi birbirinden kıymetli yüzlerce resim arasından kıymetli seçici kurulumuzun belirlediği 6 resmi ise şimdi Maylo ambalajlarımıza taşıyarak hem onları sanat yolculuklarında cesaretlendirmek hem de TEGV etkinlik noktalarındaki çocuklarımızın eğitimlerine olan desteğimizi sürdürmeyi arzu ettik çünkü inanıyoruz ki “Bir çocuk değişir, Türkiye gelişir”

Genel Müdürümüz Sait Tosyalı ise Maylo ile olan işbirliğinden duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi: “Lila Group ve Maylo, TEGV’in en büyük destekçilerinden. Kendileri ile bugüne kadar birçok projeye imza attık. Maylo Resim Şöleni’nde sergilenen resimleri Maylo ürünlerinin paketlerinde görecek olmak bizi ve çocuklarımızı heyecanlandırıyor. Umuyoruz ki çocuklarımızın resimlere döktükleri hayal ettikleri dünyadaki yerde yaşama imkanı bulurlar. Lila Group ve Maylo’ya çocuklarımız adına verdikleri destek için teşekkür ediyoruz. Ayrıca Grubun sponsorluğu ile Çorlu’da inşaat çalışmaları son aşamaya gelen Aysel Öğücü-Lila Öğrenim Birimimizde yılda 3500 çocuğumuzu daha nitelikli eğitimle buluşturacak olmanın heyecanı içerisindeyiz. ” dedi.
maylos
05.11.2020
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!