yükleniyor

Golf Turnuvası’ndan Gelen Bağışlarla İki Yeni Tasarım ve Beceri Atölyesi Açılıyor!

Golf Turnuvası’ndan Gelen Bağışlarla İki Yeni Tasarım ve Beceri Atölyesi Açılıyor! güneş amblemi.
image011Ataşehir Golf Club, 25 Yıldır çocukları nitelikli eğitim desteği ile buluşturmak için gösterdiğimiz çabaya destek vermek amacıyla, 10-11 Ekim 2020 tarihleri arasında bir Golf Turnuvası düzenledi. Turnuvaya katılan 100’e yakın golf tutkununun topladığı bağışlarla, TEGV Kartal Semiha Şakir Öğrenim Birimi ve TEGV Bursa Öğrenim Birimi'nde iki yeni Tasarım ve Beceri Atölyesi açılacak.

Ataşehir Golf Club tarafından, Vakfımız yararına düzenlenen Golf Turnuvası’na golf tutkusuyla tanınan cemiyet ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin de aralarında bulunduğu 100’e yakın sporcu katıldı. Turnuva sonunda toplanan bağışlarla İstanbul - Kartal Semiha Şakir ve Bursa Öğrenim Birimlerimizde iki yeni Tasarım ve Beceri Atölyesi açılması kesinleşti.

Turnuvanın sonunda kazanalar ödüllerini alırken, turnuvaya sponsorluk yapan Ataşehir Golf Club Yönetiminden Sayın Murat Karaduman ve Sayın Selahattin Özdoğan’a, Otokoç Volvo’ya, en yüksek bağış toplayan turnuva oyuncularına ve bağışıyla turnuvaya destek veren Sayın Selahattin Aydın’a çocuklarımızın yaptığı resimler hediye edildi.

Turnuvanın düzenlenmesine destek veren Mütevelli Heyeti Üyemiz Baki Kara’ya ve bizlere uzun yıllardır destek veren Eğitim Dostumuz Ulvi Kocailik’e bir kez daha teşekkürlerimizi sunarız.
05.11.2020
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!