yükleniyor

E-Atık “Atma Bağışla” Projemiz 2020 Yılında 542 Çocuğumuza Nitelikli Eğitim Desteği Sağladı!

E-Atık “Atma Bağışla” Projemiz 2020 Yılında 542 Çocuğumuza Nitelikli Eğitim Desteği Sağladı! güneş amblemi.
image005TÜBİSAD (Bilişim Sanayicileri Derneği) Atık Elektrikli ve Elektronik Eşyaların Yetkilendirilmiş Kuruluşu desteğiyle, 2017 yılında hayata geçirdiğimiz E-Atık “Atma Bağışla” Projemiz, 2020 yılını da umut veren sayılarla kapattı.

Daha fazla çocuğumuzun nitelikli eğitimle buluşması için alternatif kaynak getirici etkinlikler kapsamında başlattığımız projede, elektronik atıklar yasal mevzuata uygun şekilde geri dönüştürülmekte ve elde edilen gelir vakfımıza bağış olarak aktarılmaktadır. “Atma Bağışla”, çocuklarımızın nitelikli eğitimine katkı sağlamasının yanı sıra çevreyi zararlı e-atıkların geri dönüştürülmesiyle de doğaya katkı sağlamaktadır.

Proje kapsamında bugüne kadar 200 tonu aşkın zararlı e-atığı geri dönüştürerek 3.000’e yakın çocuğumuzun nitelikli eğitim desteğini karşıladık.

2020 yılında ise bireysel ve kurumsal bağışçılarımızdan toplanan e-atıklarla 542 çocuğumuzun bir yıllık eğitim desteğini sağladık.

Sağladıkları katkılarla çocuklarımızın aydınlık bir geleceğe kavuşmasına ortak olan tüm bağışçılarımıza teşekkür ederiz.

Siz de destek olmak için bireysel e-atıklarınızı paketleyerek en yakın PTT şubesinden 902513042 müşteri koduyla ücretsiz teslim edebilir, kurumsal e-atık bağışlarınız için www.atmabagisla.org ’u ziyaret edebilirsiniz.
12.01.2021
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!