yükleniyor

Heykel A.Ş. Kısa Metraj Belgeseli’nin Dijital Gösterim Geliri Vakfımıza Bağışlanıyor

Heykel A.Ş. Kısa Metraj Belgeseli’nin Dijital Gösterim Geliri Vakfımıza Bağışlanıyor güneş amblemi.
image0152014 yılında öğrenci projesi olarak yolculuğuna başlayan Heykel A.Ş. kısa metraj belgeseli, 5. yılına özel BluTV’de yayınlanmaya başladı. 21. Altın Koza Film Festivali, Ulusal Öğrenci Filmleri Yarışması, Jüri Özel Ödülü’nü kazanmasının ardından çeşitli festivallerde gösterimi yapılan belgeselin dijital gösterim geliri, daha çok çocuğu aydınlık bir geleceğe taşımak için Vakfımıza bağışlanacak.

Yönetmenliğini Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) İletişim Fakültesi Sinema ve Televizyon bölümünden Dr. Tuna Tetik'in üstlendiği belgeselin, yaratıcı ekibinde ise üniversitenin mezunlarından; Ersin Kıvrak, Işıl Saka ve Barkın Bulutbeyaz yer aldı.

Dr. Tuna Tetik ve ekibin henüz BAU öğrencisiyken 2014 yılında ortaya çıkardığı belgesel, İstanbul’un Üsküdar, Bağcılar, Zeytinburnu, Nişantaşı ve Bursa’nın İnegöl ilçesinde yer alan heykelleri konu alıyor. Belgesel, beşinci yılına özel yönetmenin kurgusuyla; kent yaşamı içerisinde her gün önlerinden yüzlerce kişinin geçtiği, alışılmışın dışında heykeller ve onlarla birlikte yaşayanların özgün ve samimi yorumlarını içeriyor. Kısa belgesel heykel sanatının toplumsal yansımasını, gündelik hayatta insanlarla kurduğu ilişki ve bağı, kente kattığı sinerjiyi konu alıyor.
12.01.2021
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!