yükleniyor

2021 Maratonlarında Yerimizi Alıyoruz

2021 Maratonlarında Yerimizi Alıyoruz güneş amblemi.
image003Her yıl olduğu gibi, bu yıl da maraton heyecanı başlıyor. 25. Yılımızda binlerce çocuğumuza umut olmak için “Bir Çocuk Değişsin, Türkiye Gelişsin” sloganıyla başlattığımız kampanyamıza bu yıl da devam ediyoruz. Bir kez daha adımlarımızı eğitim için atıyor ve eğitim dostu koşucularımız sayesinde daha çok çocuğu nitelikli eğitim desteği ile buluşturmak için maratonlara katılıyoruz.

Yıl boyunca katılacağımız maratonlarla hedefimiz 7.000 çocuğu 1 yıllık eğitim desteğine kavuşturmak. Bu amaçla 7 Mart 2021’de koşulan ve kampanyanın ilk ayağı olan Runatolia’da adımlarımızı 1000 çocuk için attık. 22 Mart’ta sona erecek olan kampanyada toplanan bağışlarla çocuklar kodlamadan tasarım ve beceri atölyelerine, bilimden İngilizceye birçok etkinlikle tanışma ve daha güzel bir geleceğe hazırlanma fırsatı bulacak.

Sıra İstanbul Yarı Maratonu’nda!

27-28 Mart tarihlerinde sanal olarak, 4 Nisan’da ise fiziki olarak koşulacak olan İstanbul Yarı Maratonu’nda ise hedefimiz 1100 çocuğa ulaşmak.

İstanbul Yarı Maratonu bağış kampanyası 22 Mart 2021 tarihinde başlayacak ve 19 Nisan’da sona erecek. Kampanyamıza destek vermek ve çocuklarımız için koşmak için hala vaktiniz var. Maratonda bizim için koşabilir, bağışçımız olabilir veya kampanyamızı daha çok kişiye duyurmamıza yardımcı olabilirsiniz.

13 yıldır aralıksız katıldığımız maratonlarda koşucularımızın topladığı bağışlarla bugüne dek 91.000 çocuğumuz eğitim desteğine kavuştu.
07.03.2021
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!