yükleniyor

Potada adımlar çocuklarımızın eğitimi için atılacak!

Potada adımlar çocuklarımızın eğitimi için atılacak! güneş amblemi.
TBF-HelpSteps-TegvTürkiye Basketbol Federasyonu (TBF), adımları bağışa çeviren ilk sağlık uygulaması Help Steps ve Garanti BBVA Basketbol Gençler Ligi (BGL) ile bir sosyal sorumluluk projesinde buluştuk. Help Steps uygulamasıyla birlikte Garanti BBVA Basketbol Gençler Ligi’nde (Garanti BBVA BGL) yer alan tüm sporcu, teknik ekip ve taraftarların atacakları adımlar sayesinde çocuklarımızın 1 yıllık eğitim masraflarının karşılanması için kaynak oluşturulacak.

Garanti BBVA BGL’de bu sezonu daha anlamlı kılmak için hem ligde mücadele edecek genç basketbolcular hem onların yakın çevreleri hem de takımların taraftarları, Garanti BBVA Basketbol Gençler Ligi’nin 2020-21 sezonu boyunca adımlarını çocuklarımız için iyiliğe çevirecekler.

Başarılı bir sporcunun gelişiminin sadece sportif ilerlemeyle tamamlanmayacağının bilinciyle; genç basketbolculara, yakın çevrelerine ve bu ligi takip eden yeni nesillere örnek olması nedeniyle bu hareketi başlatan tüm eğitim dostlarına şimdiden teşekkürlerimizi sunarız.

Help Steps nasıl kullanılıyor?

Help Steps uygulaması akıllı telefonlara ücretsiz olarak indiriliyor. Uygulama gün içinde atılan adımları sayıyor. Biriken bu adımlar her gün saat 24:00 olmadan kısa bir reklam izlenerek HS puanına çevriliyor. Kullanıcılar bu puanları ihtiyaç sahibi bireysel yararlanıcılara, STK’lara veya taraftarı olduğu kulüplere bağışlıyor.

 
asdsad-2
07.03.2021
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!