yükleniyor

23 Nisan Coşkumuz, Ekranlara Sığmadı

23 Nisan Coşkumuz, Ekranlara Sığmadı güneş amblemi.
image00523 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, yurdun dört bir yanından 1100 çocuğumuzun katıldığı çevrim içi bir şenlikle kutladık.
Ünlü tiyatro oyuncusu Hakan Bilgin’in keyifli sunumuyla renk kattığı şenlikte, müzisyen ve müzik öğretmeni Gönül Yeprem’in hareketli şarkılarıyla coşan çocuklarımız, Burak Parlı’nın sihir gösterisi ile nefes kesen dakikalar yaşadı. Şenliğimizde, televizyonların sevilen programı Güldür Güldür Ekibi’nden tiyatro ve sinema oyuncusu Aziz Aslan çocuklarımıza geleceğin onlara ait olduğunu hatırlatan kısa bir konuşma ile “Merhaba” dedi.
Etkinlik noktalarımızdan katılan çocuklarımız bağlama gibi çeşitli performanslar sergileyerek arkadaşlarından büyük alkış aldılar.
KeKeÇa Beden Perküsyonu Gökçe “ÇeÇe”Gürçay’a ekranları başında eşlik eden miniklerimiz, Pat Atölye’nin pantomim, jonglör ve palyaço şovlarını soluksuz izledi. Son olarak ise, gönüllümüz aynı zamanda dansçı Begüm İlktürk ile zumba yaparak enerjilerini attılar.
Rekor bir katılımla, mesafelerin birlikte gülmeye, birlikte eğlenmeye engel olmadığını gözler önüne seren 23 Nisan Şenliğimiz, Hayat Bayram Olsa şarkısıyla dans eden çocuklarımızın ekrana bıraktıkları neşe dolu gülücüklerle son buldu.
04.05.2021
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!