yükleniyor

SEV ve KUSIF ile birlikte, Avrupa Birliği Başkanlığı Sivil Toplum Destek Programının III. dönemi kapsamında CRM projemizi başlatıyoruz…

SEV ve KUSIF ile birlikte, Avrupa Birliği Başkanlığı Sivil Toplum Destek Programının III. dönemi kapsamında CRM projemizi başlatıyoruz… güneş amblemi.
ab_tr_isbirligi_logoBağışçı İlişkileri Yönetim Sistemi (CRM) altyapısı kurmak üzere, Sağlık ve Eğitim Vakfı (SEV) ve Koç Üniversitesi Sosyal Etki Forumu (KUSIF) ile birlikte ortak bir proje başlattık. T.C. Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı tarafından AB desteğiyle uygulanan ve Sivil Toplum Destek Programı III kapsamında desteklenen “Paydaşlarla Güçlü Ağlar” isimli projemiz 15 ay sürecek.
1 Nisan 2021’de başlayan proje sayesinde CRM altyapısıyla mümkün kılınan otomasyon ve özelleştirilmiş iletişim stratejileriyle paydaşlarımız ile ilişkilerimizi geliştirmeyi hedefleniyoruz. Bununla birlikte otomasyonun idari verimliliğinin kuvvetlendirilmesi, paydaş memnuniyeti ve etki raporlamasına yatırım yapılması konusunda daha fazla zaman ve kapasite yaratılması öngörülüyor. Ayrıca CRM kullanımıyla tüketilecek kağıt miktarı ve üretilecek atık miktarının azalması ve çevresel sürdürülebilirliğin teşvik edilmesi amaçlanıyor. Proje kapsamında SEV ile birlikte, CRM kullanımı konusunda diğer STK’ları bilgilendirmek ve güçlendirmek için eğitimler düzenleyerek deneyimlerimizi paylaşacağız.
“Bu yayın Avrupa Birliğinin maddi desteği ile hazırlanmıştır. İçerik tamamıyla TEGV sorumluluğu altındadır ve Avrupa Birliğinin görüşlerini yansıtmak zorunda değildir”
1
04.05.2021
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!