yükleniyor

Uzaktan Eğitim Programlarımızda Neler Oluyor?

Uzaktan Eğitim Programlarımızda Neler Oluyor? güneş amblemi.
kolaj1Sosyal Gruplarda İletişim Devam Ediyor
5 Nisan’da TEGV Dijital’in, etkinliklerimize katılan çocuklarımıza açılmasıyla birlikte, gönüllülerimiz verecekleri etkinliğin çocuk sosyal gruplarını oluşturdu. 3. ve 4. çeyrek etkinliklerinde bu şekilde devam eden uygulamaya yaz döneminde de aynı şekilde devam edeceğiz.

TEGV Dijital’de oluşturulan sosyal gruplarda çocuklarımız, akranları ve gönüllü abla ve ağabeyleriyle öğrendikleri konuları pekiştiriyor, birbirleriyle duygu ve düşüncelerini, ufuk açıcı bilgileri, yaptıkları deneyleri, çalışmaları özgürce paylaşma imkanı yakalıyor. Çocuklarımız açısından bu gruplar, sosyal bir öğrenme ortamına dönüşüyor.

 
Temel Gönüllü Eğitimlerimizde revizyon ve 2. pilot uygulama gerçekleşti. image00dfs7Vakfımıza başvuran her gönüllünün alması gereken “Temel Gönüllü Eğitimi”, TEGV Dijital aracılığıyla erişilebilen asenkron eğitimler ve küçük gruplar halinde alınan senkron bir eğitime dönüştürüldü. Boğaziçi Üniversitesi’nden Doç. Dr. Mine Göl Güven danışmanlığında revize edilen içeriği ile Temel Gönüllü Eğitimimiz, Şubat ve Mayıs aylarında pilot olarak uygulandı.  Şubat ayında 170, Mayıs ayında 76 adayımız Temel Gönüllü Eğitimi’ni alıp bitirme görevlerini tamamlayarak gönüllümüz olarak aramıza katıldılar. Dijital eğitimlerin ise Eylül ayında yaygına geçirilmesi planlanıyor. Böylelikle etkinlik noktalarımıza başvuran gönüllü adaylarımız kendi şehirlerinden Adım Adım Gönüllülük basamaklarını tamamlayabilecekler.
06.07.2021
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!