yükleniyor

A. Rüştü Hatipoğlu, Çocuklarımız için Himalayalar’a Tırmanacak

A. Rüştü Hatipoğlu, Çocuklarımız için Himalayalar’a Tırmanacak güneş amblemi.
tghab-ey002Hayatının son 12 yılını tırmanışlarla geçirmiş olan, Geçkin Gezgin lakaplı fotoğrafçı ve yazar A. Rüştü Hatipoğlu (70), daha önce beş kez tırmandığı Himalayalar’a çocukları için tırmanıyor. 20 Ekim’de tırmanışına başlayan Hatipoğlu, 15 Kasım’da tırmanışını tamamlayarak Türkiye’ye geri dönecek.

Daha önce beş kez Himalayalar, üç kez Ağrı Dağı olmak üzere çok sayıda dağ ve zirveye tırmanmış olan Hatipoğlu, zorlayıcı bir 18 günlük tırmanış gerçekleştirerek, “Eğitim için Himalayalar’a” kampanyası kapsamında bağış toplayacak.

“TEGV sayesinde kaygılarım ortadan kalktı”
A.Rüştü Hatipoğlu, yapacağı tırmanışla ilgili, “En büyük kaygım ‘Nasıl bağış toplayıp hak ettiği kuruma yönlendirebilirim?’ konusuydu. Ama TEGV ile yaptığım görüşme sonrasında bu kaygım ortadan kalktı. Bu benim Himalayalar'a altıncı gidişim olacak. Ama bu sefer daha iyi bir amaç için gidiyorum. Aslında şartlar izin verse her yıl giderdim. Bu etkinlik için hazırlanmaya 1 Temmuz 2020 tarihinden itibaren her gün ortalama 10 kilometre yürüyerek ve sabah kalktığımda yarım saat hareketlerimi yaparak başladım. Aşırı kilolarımı attım. Şimdi kendimi çok daha zinde hissediyorum, gerçekten hazırım” dedi.

Geçkin Gezgin’in kampanyasına destek vermek için linke tıklayınız.
https://fonzip.com/tegv/kampanya/egitimicinhimalayalara
12.10.2021
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!